Αθλητισμός

Milan: «Πιστεύουμε στον τίτλο, αλλά έχει δρόμο ακόμη»

Milan: «Πιστεύουμε στον τίτλο, αλλά έχει δρόμο ακόμη»
Milan: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα».

Tην ομάδα του Στέφανο Πιόλι οδηγεί ο φοβερός και τρομερός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που άνοιξε το σκορ για τη Milan στο 26ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Ενα γκολ που ήταν το 150ό του «Ιμπρα» στη Serie A και συνολικά το 400ό στην τεράστια καριέρα του σε εθνικό πρωτάθλημα. Ο 40χρονος σούπερ σταρ μίλησε για την πορεία της ομάδας του Μιλάνου:

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα. Σίγουρα πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου, αλλα δεν είμαι αφελής. Η σεζόν έχει δρόμο ακόμη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δυνατές μονομαχίες.  Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τις επιδοκιμασίες τους. Οι φωνές τους είναι καύσιμο για εμένα. Οσο με στηρίζουν παίζω καλύτερα», τόνισε σχετικά ο διάσημος άσος. Milan

Milan: Η σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρόμα

Η Μίλαν “πέρασε” από το Ολίμπικο με το άνετο 2-1 επί της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και “έπιασαν” ξανά τη Νάπολι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Οι “ροσονέρι” άνοιξαν το σκορ με “φωτοβολίδα” του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που άφησε… άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε εκτέλεση φάουλ και “καθάρισαν” το ματς με ένα πέναλτι του Κεσί, που δόθηκε παρά την… ένσταση του VAR. Νωρίτερα πάντως είχαν δει το video να τους ακυρώνει και δύο ακόμη τέρματα, με τον Λεάο και τον Σουηδό σούπερ σταρ, ενώ από το 66′ αγωνίστηκαν και με 10 παίκτες από την αποβολή του Ερναντές με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το μόνο που άλλαξε όμως ήταν το τελικό σκορ, με τον Ελ Σαραουί να μειώνει στις καθυστερήσεις, αλλά τη Μίλαν να πανηγυρίζει στο τέλος μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν δε, η 10η σε 11 αγώνες και την έφερε ξανά ισόβαθμη με τη Νάπολι στην πρώτη θέση της Serie A. Έμεινε στην 5η θέση η Ρόμα, με 12 βαθμούς λιγότερους (έχει 19, όσους και η Αταλάντα στην 4η θέση).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments