Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Ενεργοποιήθηκαν 60.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Αύγουστο

ΟΑΕΔ: Ενεργοποιήθηκαν 60.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Αύγουστο
ΟΑΕΔ: Συνολικά 60.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν από τον ΟΑΕΔ σε τουριστικά καταλύματα της χώρας κατά το τρίμηνο Αυγούστου- Οκτωβρίου.

Συνολικά 60.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν από τον ΟΑΕΔ σε τουριστικά καταλύματα της χώρας κατά το τρίμηνο Αυγούστου- Οκτωβρίου.

Επιπλέον, ενεργοποιήθηκαν περισσότερες από 7.200 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς. Ενδεικτικά, οι 25 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών σε τουριστικά καταλύματα κατά το διάστημα Αυγούστου- Οκτωβρίου, είναι οι εξής:

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021- 2022 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ

Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 6 βράδια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στους Δήμους Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας είναι 12 βράδια. Επίσης, στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στο Νομό Έβρου η μέγιστη διάρκεια είναι 10 βράδια με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments