Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Τον διέλυσε, ήταν ακαριαίος θάνατος» – Απαρηγόρητος ο πατέρας του νεκρού διανομέα

Θεσσαλονίκη: «Τον διέλυσε, ήταν ακαριαίος θάνατος» – Απαρηγόρητος ο πατέρας του νεκρού διανομέα
Θεσσαλονίκη: Ο 21χρονος οδηγός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε «κόντρες» στον δρόμο με άλλο όχημα κι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις από τον τραγικό θάνατου του διανομέα η Θεσσαλονίκη, ενώ απαρηγόρητη είναι η οικογένειά του. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε «κόντρες» στον δρόμο με άλλο όχημα κι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αμέσως μετά το δυστύχημα, μάλιστα, επιχείρησε να φύγει από το σημείο.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1. Όπως είπε «αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος!».

Θεσσαλονίκη: Οργισμένη η μητέρα του

Η μητέρα του, που μίλησε στο newsit.gr, εμφανίστηκε οργισμένη για τον οδηγό που τον παρέσυρε: «Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά και συνεχίζει:

Θεσσαλονίκη

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε.» Το σημείο του δυστυχήματος αποκλείστηκε, καθώς εκτός από ασθενοφόρο έσπευσε και περιπολικό της αστυνομίας.

Θεσσαλονίκη: Αφήνουν λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε

Από το πρωί περαστικοί, άνθρωποι που δεν γνώρισαν ποτέ από κοντά τον άτυχο άνδρα αφήνουν λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε. Δίπλα από τα λουλούδια ένας σπασμένος καθρέφτης από τη μηχανή που οδηγούσε και ό,τι απέμεινε από το κράνος που φορούσε και το οποίο είχε εμφανή τα σημάδια του δυστυχήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments