Ελλάδα

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Νεκρός ένας 19χρονος με μηχανή

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Νεκρός ένας 19χρονος με μηχανή
Τροχαίο στη Χαλκιδική: Έγινε χθες το βράδυ Κυριακή (31/10), όταν, υπό άγνωστες συνθήκες η δίκυκλη μηχανή εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε πάνω σε σταματημένο αμάξι.

Τροχαίο με θύμα έναν 19χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στη Χαλκιδική την Κυριακή (31/10).

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Πληροφορίες για το συμβάν

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συμβάν έγινε το βράδυ της Κυριακής, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες που ακόμα ερευνώνται, η δίκυκλη μηχανή εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε διαδοχικά σε τσιμεντένια περίφραξη και σταθμευμένο όχημα.

Αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του οδηγού της μηχανής  19 χρονών μόλις.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Το Σάββατο (30/10) σημειώθηκε και ένα άλλο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 47χρόνο ντελιβερά

Ο άτυχος ντελιβεράς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και ξεψύχησε στην άσφαλτο. Η νέα τραγωδία προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις.

Το νήμα της ζωής του ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη  κόπηκε το βράδυ του Σαββάτου 30/10 στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 47χρονος ντελιβεράς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και ο ίδιος ξεψύχησε στην άσφαλτο. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτυπώνεται στο μηχανάκι του, που διαλύθηκε και κόπηκε στα δύο.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά για τον άτυχο διανομέα. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν επανήλθε και η τραγική είδηση άρχισε να κάνει το γύρο της χώρας. Ο 47χρονος δούλευε για να ζήσει την οικογένειά του και ήταν οπαδός του Άρη.

Την ίδια ώρα εντολή να συνεχιστεί η προανακριτική διαδικασία για το τροχαίο έδωσε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, σε βάρος του 21χρονου οδηγού, ο Εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη, καθώς θέλησε να έχει στα χέρια του περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, παρήγγειλε από τις Αρχές να συνεχιστεί το έργο της προανάκρισης για το τροχαίο δυστύχημα και ζήτησε, μεταξύ άλλων, να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται περιμετρικά του σημείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο ντελιβερά οδηγήθηκε στην Εισαγγελία την Κυριακή (31/10) και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Στο μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι συνάδελφοί του διανομείς στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, αλλά και έξω από τα γραφεία της wolt, ενώ αύριο θα μεταβούν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 47χρονος και στη συνέχεια με μηχανοκίνητη πορεία στα κοιμητήρια Θέρμης όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments