Lifestyle

Αντέλ: Οι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας της

Αντέλ: Οι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας της
Αντέλ: Μετά από έξι χρόνια η Βρετανίδα τραγουδίστρια κυκλοφορεί νέο άλμπουμ και αποκαλύπτει τις δύο πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας της.

Η Αντέλ επέστρεψε! Μετά από έξι χρόνια η Βρετανίδα τραγουδίστρια κυκλοφορεί νέο άλμπουμ και αποκαλύπτει τις δύο πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας της. Πρόκειται για δύο συναυλίες στο Χάιντ Παρκ (Hyde Park) του Λονδίνου στον χώρο που έχουν γίνει συναυλίες από τους Rolling Stones και τους Queen μέχρι τον Έλτον Τζον και τους Blur.

Οι εμφανίσεις είναι προγραμματισμένες για 1η και 2 Ιουλίου 2022.

Η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε ότι το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της «30» θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου από την εταιρεία Columbia. Το πρώτο single, «Easy on Me», βρίσκεται στην πρώτη θέση στις πωλήσεις στη Βρετανίας, καταρρίπτοντας σειρά ρεκόρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Μάλιστα, η διάσημη ερμηνεύτρια φιγουράρει στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται και σε εκείνο της βρετανικής έκδοσης της. Στη συνέντευξή της μίλησε για πολλά θέματα, όπως το διαζύγιο, τα κιλά της και τη δίαιτα που ακολούθησε.

Σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει το μεγάλο πρόβλημα που είχε με τη διαχείριση του άγχους της, η Adele αφοσιώθηκε στην καθημερινή γυμναστική, κάτι που έφερε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, όπως αποκάλυψε, ενώ πρόσθεσε πως δεν ακολούθησε κάποια «μαγική« δίαιτα.

«Εξαιτίας του άγχους μου, ένιωθα καλύτερα όταν γυμναζόμουν. Ποτέ δεν το έκανα για να χάσω βάρος. Το έκανα για να δυναμώσω και να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου χωρίς το κινητό μου. Άρχισα να εξαρτώμαι από τη γυμναστική. Γυμνάζομαι 2 ή 3 φορές τη μέρα.

Κάνω βάρη το πρωί, περπάτημα ή μποξ το απόγευμα και cardio το βράδυ. Όταν το ξεκίνησα ήμουν βασικά άνεργη. Επιπλέον το κάνω με γυμναστές κάτι που δεν είναι εφικτό για πολύ κόσμο.

Χρειαζόμουν να εθιστώ σε κάτι για να ισιώσει το μυαλό μου. Θα ήταν πλέξιμο αλλά τελικά δεν ήταν. Ο κόσμος σοκαρίστηκε διότι δεν μοιράστηκα τη διαδρομή μου για την απώλεια βάρους.

Έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν τα πάντα στο Instagram και άλλοι στη θέση μου θα έκλειναν μια μεγάλη συμφωνία με κάποια διαιτητική εταιρεία.

Δεν ενδιαφερόμουν καθόλου. Το έκανα για μένα και για κανέναν άλλον. Οπότε γιατί να το μοιραστώ; Δεν το βρίσκω ενδιαφέρον. Είναι το δικό μου σώμα» αναφέρει με ειλικρίνεια.

Η Βρετανίδα σταρ αρνήθηκε ότι έκανε την περιβόητη δίαιτα Sirtfood, ενώ όπως ισχυρίστηκε έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία στην πλάτη της.

«Το 100% των ιστοριών που γράφτηκαν για μένα ήταν ψεύτικες. Αυτοί που βγήκαν και είπαν ότι με προπονούσαν, δεν τους έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι αηδιαστικό. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μια κυρία pilates που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου! Και δεν έχω κάνει καμία δίαιτα» δηλώνει με σαφήνεια.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

«Δεν έχω κάνει τη Sirtfood, ούτε διαλειμματική νηστεία. Τίποτα. Αν τρώω παραπάνω είναι γιατί γυμνάζομαι σκληρά. Και όλα αυτά ότι απέκτησα revenge body (σώμα που εκδικείται), Θεέ μου! Μ@λ@κίες!. Είναι αστείο. Νομίζω ότι ο κόσμος λατρεύει να πιστεύει ότι οι γυναίκες που χωρίζουν βγαίνουν εκτός ελέγχου. Διότι τι είναι μια γυναίκα χωρίς σύζυγο;» τόνισε ειρωνικά.

Adele: Πρώτη φωτογραφία με τον Rich Paul

Η Adele βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της, καθώς έχει βρε τον έρωτα στα μάτια του Rich Paul. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια κι ο κορυφαίος μάνατζερ αθλητών δεν κρύβουν πλέον τον δεσμό τους. Η Αγγλίδα τραγουδοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, λοιπόν, επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον 39χρονο, Αμερικανό μάνατζερ. Το ζευγάρι βρέθηκε το σαββατοκύριακο στον γάμο των Anthony Davis και Marlen P, που έγινε στο Λος Άντζελες και λίγο αργότερα η «Βασίλισσα της soul», όπως την αποκαλούν οι απανταχού θαυμαστές της, ανέβασε στον λογαριασμό της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Η φωτογραφία ήταν μεταξύ άλλων φωτογραφιών και τρίτη στη σειρά και η ανάρτηση συνοδεύτηκε με ένα emoji, κόκκινης καρδιάς. Στα δυο πρώτα πόζαρε solo με ένα εντυπωσιακό φόρεμα. svg%3E

Οι φήμες περί σχέσης της Βρετανής τραγουδίστριας με τον 39χρονο αθλητικό ατζέντη, που μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν να κάθονται μαζί σε αγώνα τελικού στο NBA- μόλις δυο μήνες μετά την παραδοχή πως «κάνουν παρέα».

Η Adele ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Simon Konecki και έχουν μαζί έναν 8χρονο γιο, τον Angelo. Πήραν επισήμως διαζύγιο τον περασμένο Μάρτιο.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Έκτοτε το ζευγάρι έχει εμφανιστεί αρκετές φορές δημοσίως σε διάφορες εκδηλώσεις και εξόδους, μεταξύ άλλων στο πάρτι γενεθλίων του Robert Kraft μαζί με μια διασήμων όπως οι Jon Bon Jovi, Kenny Chesney, Meek Mill, Billie Jean King και Gayle King.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments