Lifestyle

Καινούργιου: Πυρ και μανία με τον Ξιάρχο για το bodyshaming

Καινούργιου: Πυρ και μανία με τον Ξιάρχο για το bodyshaming
Καινούργιου: Τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες με τον Τάσο Ξιαρχό σχολίασαν σήμερα (1/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ένα Instagram story του χορογράφου, Τάσου Ξιάρχου, σε ένα μπαρ, όπου τραβούσε μια άγνωστη κοπέλα από το δίπλα τραπέζι και την ειρωνευόταν για τα κιλά της, αλλά και την στυλιστική επιλογή να φορέσει ενδυμασία με κάθετες ρίγες, έγινε αφορμή για να αντιδράσει πλήθος κόσμου στο διαδίκτυο εναντίων του χορευτή, ανάμεσα τους και αρκετοί σελέμπριτις.

Φυσικά το θέμα έφτασε στις τηλεοπτικές εκπομπές. Συγκεκριμένα στη σημερινή Super Κατερίνα, στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δριμεία κριτική και κατακεραύνωσε τον Τάσο Ξιάρχο.

«Επιλέξαμε να μη δείξουμε το πρόσωπο της Μαίρης επειδή η ίδια το ζήτησε αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να μην είναι με το μέρος της. Θέλω να της πω μπράβο για τον τρόπο που μίλησε σε αντίθεση με την αισχρότητα του Τάσου Ξιαρχό», είπε αρχικά μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow. Εγώ προσωπικά δεν τον έχω κάνει follow ποτέ. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή! Φταίμε εμείς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Μου έρχεται τάση προς εμετό όταν το βλέπω αυτό».

«Πέρασα προβλήματα υγείας που είχαν επιπτώσεις στην εμφάνισή μου», δηλώνει η νεαρή Μαίρη, η κοπέλα στην οποία ασκήθηκε έντονο bullying από τον Τάσο Ξιάρχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments