Θέσεις Εργασίας

Σχολή ξεναγών: Προσλαμβάνει προσωπικό τεσσάρων ειδικοτήτων

Σχολή ξεναγών: Προσλαμβάνει προσωπικό τεσσάρων ειδικοτήτων
Σχολή ξεναγών: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί η Σχολή Ξεναγών Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού που εδρεύει στη Ρόδο.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί η Σχολή Ξεναγών Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού που εδρεύει στη Ρόδο.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΤΕ Λογιστικού
  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
  • ΔΕ Τεχνικών (Ελαιοχρωματιστών)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΑΓΩΝ ΡΟΔΟΥ– Δημοκρατίας 2 & Ναυαρίνου, Τ.Κ. 85131 Ρόδος, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση της Σχολής υπ’ όψιν κας Παπαδοπούλου Δήμητρας (τηλ. επικοινωνίας: 22410 24190, 74468 – εσ.3).

Πρόσληψη

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ’ ένσταση ελέγχου του ΑΣΕΠ που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments