Video

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα αγγούρια που την άφησαν με το στόμα ανοιχτό

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα αγγούρια που την άφησαν με το στόμα ανοιχτό
Ζέτα Μακρυπούλια: Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε με τόλμη την πρώτη λέξη και ανάμεσα στο «αγγούρι» και στο «γουρούνι» πήγε με το πρώτο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται στις οθόνες μας και Κυριακή καθώς το Ρουκ Ζουκ special επέστρεψε δυναμικά. Το παιχνίδι φιλοξένησε ομάδες ηθοποιών και τα χρήματα που θα συγκεντρώσει η νικήτρια ομάδα θα δοθούν για καλό σκοπό.

Από τη μια «Το Σεσουάρ» με τους Δανάη Μιχαλάκη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη ενώ από την άλλη το «Σαλεμένο Σουξέ» με τους Γιώργο Σουξέ, Ιωάννη Απέργη, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γεράσιμου Σκαφιδά, Μαρίας Κορινθίου και Ισιδώρας Δωροπούλου. Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε με τόλμη την πρώτη λέξη και ανάμεσα στο «αγγούρι» και στο «γουρούνι» πήγε με το πρώτο.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ο Ζήσης Ρούμπος πήρε μία πιο πικάντικη στροφή και για να βρει ο Χάρης Χιώτης τη λέξη την περιέγραψε ως υποκατάστατο ερωτικού βοηθήματος κάνοντας την οικοδέσποινα να γουρλώσει τα μάτια και την ομήγυρη να ξεσπάσει σε γέλια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ατάκα που την άφησε άφωνη

Ένα ακόμα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκπομπή στο Ρουκ Ζουκ, που χαρίζει κατά καιρούς επικές ατάκες στους τηλεθεατές, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ακούσει τα πάντα σε αυτήν την εκπομπή. Αυτή τη φορά οι παίκτες προσπάθησαν να περιγράψουν το ταχίνι και η περιγραφή έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα, η λέξη, λοιπόν, ήταν το ταχίνι, η γνωστή γλυκιά πάστα που προτιμούν οι περισσότεροι στη νηστεία. Η παίκτρια προσπάθησε να το περιγράψει, δεν τα κατάφερε και τελικά, για να εξηγήσει στη συμπαίκτριά της τι έψαχναν είπε ένα ανέκδοτο. Αφού αρχικά σκέφτηκε νορμάλ «το αλείφουμε στο ψωμί», στη συνέχεια πήγε αλλού την περιγραφή της. Πολύ… αλλού. Είπε το γνωστό ανέκδοτο «ο ζαχαροπλάστης τι κάνει τα τσουρέκια του; Είναι πονηρό».

Και όταν η συμπαίκτρια δεν κατάλαβε, πήγε και… παραπέρα: «Όταν τελειώνει ο άνδρας τι κάνει;». Η συμπαίκτρια κατάλαβε αμέσως το υπονοούμενο. Αλλά η ώρα πέρασε. Η λέξη χάθηκε. Αλλά το «τα χύνει», έμεινε εκεί για να μας θυμίζει ότι άλλο ταχίνι κι άλλο «τα χύνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments