Ελλάδα

Κορδελιό: Κοριτσάκι 5 ετών έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Κορδελιό: Κοριτσάκι 5 ετών έπεσε από τον τέταρτο όροφο
Κορδελιό: Κοριτσάκι 5 ετών έπεσε από τον τέταρτο όροφο, γείτονες έσπευσαν στο σημείο για να τις δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Σοκ προκάλεσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν ένα κοριτσάκι 5 ετών πήγε να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, το κοριτσάκι έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με την κατάστασή του, να κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο, έχει τις αισθήσεις του και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων. Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του παιδιού. Κορδελιό

Τι αναφέρουν οι μάρτυρες

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης  σήμερα το μεσημέρι (2/11) ένα κοριτσάκι,  έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο κενό, για καλή του τύχη όμως προσγειώθηκε πάνω σε έναν άνθρωπο. Λεπτομέρειες για το συμβάν περιέγραψε στο ThessToday.gr, εργαζόμενη σε λαϊκή αγορά λέγοντας:

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του»

«Μόλις έπεσε το μωρό σε δύο δευτερόλεπτα, τρία πήγαμε εκεί. Το μωρό όταν πήγα εγώ ήταν αναίσθητο, ούτε έκλαιγε ούτε τίποτα λες και ήταν νεκρό. Είχε αίματα το παιδί. Μετά το έκαναν λίγο αναπνοές, πέντε λεπτά ο ένας κύριος που ήξερε καλά, και το μωρό άρχισε να κλαίει μετά. Και μετά περιμέναμε για γονείς δεν ερχόταν κανείς, φωνάζαμε». Κορδελιό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments