Lifestyle

Τάσος Ξιαρχό: Εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο

Τάσος Ξιαρχό: Εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο
Τάσος Ξιαρχό: Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή το χορογράφο.

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Τάσο Ξιαρχό όπου εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο για να βρεθεί εν συνεχεία από τους αστυνομικούς στη Νίκαια. Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό εξαφανίστηκε από το Γενικό Κρατικό όπου είχε μεταφερθεί για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία , ώστε λίγη ώρα μετά να γίνει γνωστό ότι βρέθηκε στην οδό Ολύμπου στη Νίκαια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάσος Ξιαρχό οδηγήθηκε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα. Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Κρατικού, μια μέρα μετά την απειλή του ότι θα αυτοκτονήσει.

Τάσος Ξιαρχό: Τι δήλωσε για την υγεία του

Στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα (2/11) στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε πως η κατάσταση της υγεία του πηγαίνει καλύτερα και πως έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Tlife, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μενίδι για να δώσει κατάθεση. Εν συνεχεία, μεταφέρθηκε ο  χορογράφος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, καθώς εκεί θα περάσει το σημερινό βράδυ του.

Τάσος Ξιαρχό

Η απόπειρα αυτοκτονίας και τα σχόλια για την κοπέλα

Ο χορογράφος  καθώς έκανε δημόσιο bullying σε μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της,  εμφανίστηκε στο Tik Tok ύστερα από την απόπειρα στο Μενίδι  αναφέροντας: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» Τάσος Ξιαρχό

Θέση στο θέμα πήρε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα», ενώ χθες ήταν πυρ και μανία μαζί του και με τις πράξεις του.

«Με συγχωρείτε, θέλω να πω κάτι. Νομίζω ότι γενικότερα το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Γενικότερα οι αυτόχειρες δεν ενημερώνουν πριν ή αφήνουν κάποιο γράμμα. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιδί χρειάζεται άμεσα ψυχολογική υποστήριξη. Χρειάζεται ψυχίατρο να τον δει! Για να φτάσει σε αυτό το σημείο υπάρχουν κάποια θέματα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments