Ελλάδα

Mad Clip: Πόσο αλκοόλ βρέθηκε στο αίμα του

Mad Clip: Πόσο αλκοόλ βρέθηκε στο αίμα του
Mad Clip: Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό του ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Δηλαδή είχε πιεί περίπου τρία ποτά και καμία άλλη ουσία.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τροχαίο με θύμα τον MAD CLIP. Δύο μήνες ύστερα από την νύχτα που του κόστισε τη ζωή, το MEGA αποκαλύπτει το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό του ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Δηλαδή ο τράπερ είχε πιεί περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος νωρίτερα και, φεύγοντας στην επιστροφή για το σπίτι του κόπηκε το νήμα της ζωής. M

Στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία

Ο Dj Αντώνης Δημητριάδης, παρουσιαστής του MEGA STAR, προχώρησε -προ ημερών- σε μία από καρδιάς εξομολόγηση για το μοιραίο βράδυ που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του ο Mad Clip. Μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!, ο φίλος του γνωστού τράπερ εξομολογήθηκε πως ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με τον Mad Clip δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά είχαμε αμοιβαία εκτίμηση. Είχαμε γνωριστεί στα Mad Awards και ήταν να έρθει και στο Mega Star φέτος. Εκείνο το βράδυ έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο. Δεν ήταν ένα ξέφρενο πάρτι. Ήταν ένα γαμήλιο δείπνο όπου περνούσαμε ωραία και το βράδυ αποχωρήσαμε. Ήμουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος». Mad Clip

Καταλάβαμε ότι στο αμάξι ήταν εκείνος

«Ναι, γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε. Ακόμη και νέα παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο κατάλαβαν ότι είναι ο Mad Clip γιατί ήξεραν την πινακίδα του αμαξιού του.

Μείναμε όλοι για δυόμισι ώρες να παρακολουθούμε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Σκέψου ότι δέκα λεπτά πριν ήταν στον γάμο και μετά τον είδαμε χωρίς αισθήσεις στον τόπο του δυστυχήματος. Οι άντρες, που είμαστε πιο ψύχραιμοι, κρατήσαμε τις γυναίκες λίγο πιο πίσω και ελπίζαμε σε ένα θαύμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments