Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε καθηγήτρια από εξωσχολικό μαθητή

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε καθηγήτρια από εξωσχολικό μαθητή
Θεσσαλονίκη: Επίθεση δέχτηκε καθηγήτρια σε σχολείο του Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη από εξωσχολικό άτομο που φορούσε κουκούλα για άγνωστους έως τώρα λόγους.

Στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα σε σχολείο στον Εύοσμο, εξωσχολικό άτομο μπήκε μέσα σε αίθουσα την ώρα του μαθήματος και επιτέθηκε στην καθηγήτρια πετώντας της χαρτιά κουζίνας. Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι μπροστά στα μάτια των μαθητών

Ο δράστης φορούσε κουκούλα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν. Αφού επιτέθηκε στην εκπαιδευτικό αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το επεισόδιο δημιούργησε ταραχή καθώς κανείς δεν ήξερε τι υγρό υπήρχε πάνω στο βρεγμένο χαρτί που πέταξε εναντίον της δασκάλας. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ακίνδυνο και το πιο πιθανόν να είναι νερό.

Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τα κίνητρα του άγνωστου άνδρα που τον οδήγησαν στην επίθεση απέναντι στην καθηγήτρια. Πιθανολογείται ότι ο στόχος του ήταν να την τρομάξει για κάποιο γεγονός του παρελθόντος.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό αποχώρησε.

Ωστόσο είναι απορίας άξιο πως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να μπει στο σχολείο του Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή του μαθήματος χωρίς να τον παρατηρήσει κανένας. Θεσσαλονίκη

Ομάδα ατόμων στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα το μεσημέρι στο δρόμο της Αριστοτέλους επιτέθηκαν σε περαστικό με μαχαίρι

Αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας δέχθηκε άγρια επίθεση από μια ομάδα ατόμων, που τον χτύπησαν με κάποιο αντικείμενο, που κατά πληροφορίες ήταν ρόπαλο. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο ThessToday.gr, ένας Έλληνας επιτέθηκε λεκτικά σε αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο σημείο, και επιχείρησε να τους επιτεθεί με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια ένας Πακιστανός, τον χτύπησε στο κεφάλι, ενώ του επιτέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 30 άτομα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία και μία μηχανή του ΕΚΑΒ, και ο τραυματίας μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχει γίνει τουλάχιστον μία προσαγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες  το τραύμα στο κεφάλι αγγίζει τα 20 εκατοστά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments