Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε τη μαραθωνοδρόμο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε τη μαραθωνοδρόμο
Θεσσαλονίκη: Φορώντας κουκούλα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του, οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα από δύο αστυνομικούς ενώπιον του εισαγγελέα για να καταθέσει.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Θεσσαλονίκη από τον άδικο χαμό της Δήμητρας Ιορδανίδου που έχασε τη ζωή της χθες Τρίτη (2/11) έπειτα από τον οδηγό που την παρέσυρε με το φορτηγό του. Η 42χρονη ενώ κινούνταν με το ποδήλατό της και φορώντας το κράνος της, το οποίο όμως με το χτύπημα έφυγε από το κεφάλι της. Διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Ανείπωτη είναι η θλίψη στη Θεσσαλονίκη από τον άδικο χαμό της μαραθωνοδρόμου, γονείς και φίλοι δεν μπορούν να το πιστέψουν πως κόπηκε τόσο άδικα το νήμα της ζωής της

Φορώντας κουκούλα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του, οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα από δύο αστυνομικούς ενώπιον του εισαγγελέα για να καταθέσει. Στη αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όπως είναι η αιματολογική εξέταση από τον οδηγό, η πραγματογνωμοσύνη από στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και υλικό από κάμερες της περιοχής.

Θεσσαλονίκη

Πότε θα γίνει η κηδεία της μαραθωνοδρόμου

Συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν για να πουν το τελευταίο αντίο στην 42χρονη αύριο, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια, τον τόπο καταγωγής της. Η σορός της θα τεθεί σε προσκύνημα από τις 11:30 το πρωί.

Δήμητρα Ιορδανίδου: Ποια ήταν η άτυχη μαραθωνοδρόμος της Θεσσαλονίκης

Η Δήμητρα Ιορδανίδου στη Θεσσαλονίκη μετείχε σταθερά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου δρόμου, είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν τη χώρα μας σε διεθνείς μαραθωνίους, ενώ πριν λίγα 24ωρα συμμετείχε στα 8χλμ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στα Τρίκαλα. Εργάζονταν στον φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Η 42χρονη αθλήτρια που είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές της 4η θέση στο Μαραθώνιο της Αθήνας, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους μαραθώνιους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία.
Θεσσαλονίκη

Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με το ΓΑΣ Κουφαλίων, με τον Ηρακλή και με τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης. Μόνο δυο αθλήτριες συλλόγων της Μακεδονίας – Θράκης έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα καλύτερες επιδόσεις στο Μαραθώνιο της Αθήνας από εκείνη.  Πριν λίγα χρόνια σταμάτησε την ενασχόληση της με το μαραθώνιο και ασχολήθηκε με το τρίαθλο.

Απέραντη θλίψη προκάλεσε και στην οικογένεια του στίβου, η είδηση της απώλειας της αθλήτριας του μαραθωνίου δρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της αθλήτριας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments