Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε άνδρα

Θεσσαλονίκη: Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε άνδρα
Θεσσαλονίκη: Μέχρι στιγμής έχει γίνει τουλάχιστον μία προσαγωγή.

Αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας δέχθηκε άγρια επίθεση από μια ομάδα ατόμων, που τον χτύπησαν με κάποιο αντικείμενο, που κατά πληροφορίες ήταν ρόπαλο. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι του.

Θεσσαλονίκη: Πως έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο ThessToday.gr, ένας Έλληνας επιτέθηκε λεκτικά σε αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο σημείο, και επιχείρησε να τους επιτεθεί με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια ένας Πακιστανός, τον χτύπησε στο κεφάλι, ενώ του επιτέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 30 άτομα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία και μία μηχανή του ΕΚΑΒ, και ο τραυματίας μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχει γίνει τουλάχιστον μία προσαγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες  το τραύμα στο κεφάλι αγγίζει τα 20 εκατοστά.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε πέντε ATM

Επίθεση με φθορές σε τρία υποκαταστήματα τραπεζών σημειώθηκε τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Δύο από τις τράπεζες βρίσκονται στην οδό Λαγκαδά, η μία δίπλα στην άλλη, ενώ η τρίτη στην οδό Κ. Καραμανλή.

Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) και σε μία περίπτωση στον υαλοπίνακα. Παρά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας κατάφεραν και διέφυγαν, ενώ αναζητούνται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments