Lifestyle

Alicia Keys – Swizz Beatz: Ανοίγουν τις πόρτες στην γεμάτη τέχνη έπαυλή τους

Alicia Keys – Swizz Beatz: Ανοίγουν τις πόρτες στην γεμάτη τέχνη έπαυλή τους
Alicia Keys - Swizz Beatz: Ένας επίγειος παράδεισος που συνδυάζει την υψηλή αρχιτεκτονική, τον σύγχρονο εξοπλισμό με ακριβά facilities και τη φινέτσα των δυο σταρ.

Στα βουνά βόρεια του Σαν Ντιέγκο, μια μοντερνιστική έπαυλη από λευκό σκυρόδεμα και γυαλί υψώνεται από την πλαγιά του γκρεμού. Το ακίνητο, με το παρατσούκλι “Razor House” από το κοντινό Razor Point Trail, φιλοξενεί τώρα δύο διάσημους κατοίκους: την τραγουδίστρια Alicia Keys και τον μουσικό παραγωγό σύζυγό της Kasseem Dean, περισσότερο γνωστό ως Swizz Beatz, μαζί με τα παιδιά τους Genesis και Egypt.

Το δίδυμο έδωσε από τότε στην κατοικία το δικό του όνομα στο «παλάτι» τους. «Dreamland». Τον «επίγειο παράδεισο» γέμισαν με έργα τέχνης Μαύρων καλλιτεχνών, ένα στόλο από Ferrari, μια πισίνα και ένα στούντιο ηχογράφησης κρυμμένο σε έναν χώρο που ο Dean αποκαλεί «ο όροφος των μεγάλων», αναφέρει το cnn.

Με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, το σπίτι λέγεται ότι ενέπνευσε την έπαυλη του Tony Stark στο franchise “Iron Man”, σύμφωνα με το Architectural Digest, το οποίο αφιερώνει το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου στο ακίνητο.

Μιλώντας στο περιοδικό, ο Ντιν αποκάλυψε ότι είχε βάλει την καρδιά του στο σπίτι πολύ πριν το αγοράσει. Η έπαυλη των σχεδόν 11.000 τετραγωνικών ποδιών, μια φωτογραφία της οποίας χρησίμευε ως ταπετσαρία του τηλεφώνου του για οκτώ χρόνια πριν το ζευγάρι μετακομίσει, ήταν «απίστευτα σημαντική για μένα», φέρεται να είπε.

«Κάθε τοίχος σε αυτό το σπίτι, κάθε κομμάτι του, είναι γλυπτό», πρόσθεσε. “Αυτά τα όμορφα σχήματα “S”, αυτά τα σιρίτια που κατεβαίνουν στην πλαγιά του λόφου, οι καμπυλότητες που πετούν στο διάστημα πάνω από το κεφάλι σου. Μοιάζει περισσότερο με γλυπτική παρά με αρχιτεκτονική.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments