Lifestyle

Βανδή – Μπισμπίκης: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Βανδή – Μπισμπίκης: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Βανδή - Μπισμπίκης: Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του και τη σοβαρότητά της σχέσης τους, παρ' ότι δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο, hot ζευγάρι της πόλης. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί, αλλά δεν τις έχουν διαψεύσει κιόλας, ενώ οι κοινές εμφανίσεις δεν λείπουν.

Το όμορφο ζεύγος διατηρεί χαμηλό προφίλ και επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια εξάλλου, πριν μερικούς μήνες έκανε γνωστό το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Το νέο βήμα στη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι πλέον έχει αποφασίσει να αλλάξει στάση στη σχέση του. Τώρα που η σχέση τους έχει μαθευτεί, πραγματοποιούν όλο και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισε από τα Βόρεια Προάστια στο κέντρο και γι’ αυτό τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.

Το σπίτι που συναντιούνται κρυφά Βανδή – Μπισμπίκης

Κι ενώ η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τις αποκαλύψεις για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να βγει το διαζύγιό τους, ο ηθοποιός φαίνεται πως ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι… Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.

Ο χωρισμός του Μπισμπίκη

Τον περασμένο Απρίλιο ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε την πρώτη κρίση στο γάμο με την σύζυγό του. Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν αρκετά και ο ηθοποιός από τότε έψαχνε καινούργιο σπίτι να μεταφέρει τα πράγματά του.

Ρομαντικό ταξίδι στο Ναύπλιο

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως πριν από 1,5 μήνα οι δυο τους πήγαν εκδρομή στο Ναύπλιο και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί κάνοταξίδι ντας τη βόλτα τους, αλλά δεν έκαναν διακοπές το καλοκαίρι στη Β. Εύβοια όπως είχε γραφτεί πριν από μερικές ημέρες.

Η γνωρισμία τους στην Κρήτη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν ήδη στην Κρήτη για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ενώ η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νησί για το My Greece.

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Πρωινού εντόπισε το μέλος της κριτικής επιτροπής του Just The 2 Οf Us στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Ωστόσο η ερμηνεύτρια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε, πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο νησί για τα γυρίσματα της σειράς “Κομμάντα και Δράκοι” και η τραγουδίστρια για την τότε εκπoμπή της “My Greece” και όχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων “Άγριες Μέλισσες”, όπως είχε ακουστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments