Lifestyle

Μάικλ Τζάκσον: Ο γιος του μεγάλωσε και είναι αγνώριστος

Μάικλ Τζάκσον: Ο γιος του μεγάλωσε και είναι αγνώριστος
Μάικλ Τζάκσον: Ο γιος του μιλάει για τα άλλα δύο αδέλφια του. «Είμαστε πολύ δεμένοι και η αντισυμβατική ανατροφή μας δυνάμωσε την αδελφική σχέση μας».

Ο γιος του θρύλου ποπ σταρ Μάικλ Τζάκσον μεγάλωσε και δεν περνάει απαρατήρητος από τα ΜΜΕ. Αν και εμφανίζεται πολύ σπάνια σε κοσμικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις αλλά και στα social media ο Πρινς Μάικλ Τζάκσον ο δεύτερος όπως ονομάζεται έδωσε την δική του συνέντευξη στην κάμερα του «Good Morning Britain».

Ο πρωτότοκος Πρινς έχει άλλα  δύο αδέρφια, την 22χρονη Πάρις Τζάκσον, η οποία ακολουθεί καριέρα στη μουσική, την υποκριτική αλλά και το μόντελινγκ, και τον 18χρονο Μπλάνκετ Τζάκσον με τους οποίους, όπως λέει, διατηρεί μια σχέση όχι απλώς στενή, αλλά σχεδόν τηλεπαθητική. Μάικλ Τζάκσον

Τι λέει για την σχέση με τα αδέλφια του

«Είμαστε πολύ δεμένοι και η αντισυμβατική ανατροφή μας το μόνο που έκανε ήταν να δυναμώσει την αδερφική σχέση μας. Από τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσαμε και επικοινωνούμε ΚΑΙ καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει ένας άγραφος δεσμός. Σχεδόν μπορούμε να διαβάσουμε ο ένας τη σκέψη ή τη γλώσσα του σώματος του άλλου! Προσπαθώ να επικοινωνώ με την οικογένειά μου διαρκώς – μου δίνουν ζωή».

Ο 19χρονος Bigi ύστερα από, 13 χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, μίλησε για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα.

Ο θάνατος του πατέρα του

Στις 25 Ιουνίου 2009, η παγκόσμια μουσική σκηνή έγινε φτωχότερη καθώς έφυγε από τη ζωή ο Μαικλ Τζάκσον ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Ο Βασιλιάς της Ποπ, με τη χαρακτηριστική φωνή του και το απαράμιλλο ταλέντο στο χορό, κατάφερε να κερδίσει 13 Μουσικά Βραβεία Grammy, ενώ υπολογίζεται ότι πούλησε συνολικά 750 εκατομμύρια δίσκους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments