Lifestyle

Ζήνα Κουτσινέλη: Εξιστορεί τους λόγους αποχώρησης της από τον Alpha

Ζήνα Κουτσινέλη: Εξιστορεί τους λόγους αποχώρησης της από τον Alpha
Ζήνα Κουτσινέλη: Εξιστορεί τους λόγους αποχώρησης της από τον σταθμό του Alpha και κατονομάζει τον υπεύθυνο της απόλυσης της.

H δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσινέλη μιλάει ανοιχτά μετά από τόσα χρόνια για τους λόγους αποχώρησης της από το σταθμό του Alpha αλλά και ονοματίζει τους κύριους υπεύθυνους της απόλυσης της. 

Η γνωστή παρουσιάστρια του STAR, θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και σύμφωνα με το απόσπασμα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την περίοδο που βρισκόταν στο τιμόνι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Η Δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσινέλη δηλώνει:

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Και το 19% μας δυσαρεστεί», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια. «Στη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω. Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

Ζήνα Κουτσελίνι

«Δεν ξέρω αν το είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, ο Τζώνη Καλημέρης»

Κλείνοντας βουρκώνοντας είπε: «Και για αυτό το πλάσμα που δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε, έχω μόνο αγάπη»

Πως μάθαμε την Ζήνα Κουτσελίνη

Το 1991 έπιασε την πρώτη της δουλειά ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Στην αρχή ήταν ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ μετά την εξασφάλιση της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης της Αλίκης Βουγιουκλάκης για το κανάλι ξεκίνησε να ασχολείται περισσότερο με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ακολουθεί η εκπομπή Πρωινό Παράθυρο όπου ανήκε στην δημοσιογραφική ομάδας της εκπομπής.

Το 1994 ξεκινά να εργάζεται στον ΑΝΤ1 και την ομάδα της εκπομπής Άλλοι Καιροί που παρουσίαζε η Σεμίνα Διγενή τη σεζόν 1994-1995. Το 1995 ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν της πρότεινε να παρουσιάσει η ίδια μία κοινωνική εκπομπή αλλά αρνήθηκε την πρόταση αυτή. Τελικά ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής Κόκκινη Κάρτα που παρουσίαζε ο Γιώργος Παπαδάκης στο ίδιο κανάλι. Από το 1996 ως το 2002 ήταν η αρχισυντάκτρια της πρωινής εκπομπής Πρωινός καφές με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments