Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή
Σάκης Αρναούτογλου: Τα όποια σύννεφα δεν θα είναι βροχοφόρα παρά αραιές συννεφιές που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν.

Χωρίς βροχές θα διατηρηθεί ο καιρός σχεδόν πανελλαδικά και τα επόμενα 24ωρα, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος δίνει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες, κάνοντας ξανά ιδιαίτερη μνεία στις πυκνές ομίχλες.

Νοτιοδυτικό θα διατηρηθεί το ρεύμα το ανέμου τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή και αρκετά υγρό, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες να δημιουργούνται κατά τόπους πυκνές ομίχλες. Τα όποια σύννεφα δεν θα είναι βροχοφόρα παρά αραιές συννεφιές που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Σάκης Αρναούτογλου

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει λιακάδα ενώ πολύ πιο τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα και οι ομίχλες. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα η ηλιοφάνεια θα παραμείνει και ο καιρός θα ανοίξει και στις περιοχές που θα έχουν ομίχλες. Τοπικές συννεφιές θα έχουμε μέχρι αργά το απόγευμα στις πολύ βορειοδυτικές και στις ανατολικές – βορειοανατολικές περιοχές. Ξαστεριά τις νυχτερινές ώρες, προς το ξημέρωμα της Παρασκευής θα αρχίσουν και πάλι τα σύννεφα κυρίως στα ηπειρωτικά κεντρικά και τα βόρεια με κατά τόπους χαμηλή ορατότητα και ομίχλες.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Το Σάββατο, το πρωί η πιθανότητα σχηματισμού ομιχλών στη Βόρεια Ελλάδα μειώνεται σημαντικά. Θα είναι λοιπόν πολύ λίγες και μικρής διάρκειας, κυρίως στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και ίσως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Κι εδώ δεν θα υπάρχουν από το μεσημέρι κι έπειτα.

Αυτήν τη φορά όμως, θα έχουμε τοπικές ομίχλες στα δυτικά ηπειρωτικά, αλλά και κάποια σκόνη που θα δημιουργήσει θολούρα στην ατμόσφαιρα. Αυξημένη σκόνη θα υπάρχει όλη τη μέρα στη Βόρεια Ελλάδα. Οι ομίχλες θα υποχωρήσουν από το μεσημέρι και μετά στις εν λόγω περιοχές.

Μέχρι το τέλος της Κυριακής, αυτές οι ομίχλες και η υψηλή υγρασία θα έχουν αποχαιρετήσει τη χώρας μας, εξασθενώντας σταδιακά από τον βορρά προς τον νότο. Προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, επίκειται μια ψυχρή εισβολή σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει τη χώρας μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments