Τεχνολογία

Forza Horizon 5: Εντυπωσιακό launch τρέιλερ

Forza Horizon 5: Εντυπωσιακό launch τρέιλερ
Forza Horizon 5: Μέχρι οι στιγμές οι κριτικές για τον επερχόμενο τίτλο είναι ιδιαίτερα θετικές.

Η Microsoft και η Playground Games δημοσίευσαν το launch trailer for open-world racing game Forza Horizon 5. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου 2021, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Αυτή τη φορά οι παίκτες θα μεταφερθούν στο Μεξικό, όπου τους περιμένουν συναρπαστικές διαδρομές και εκατοντάδες αυτοκίνητα.

Επιπλέον, με τα reviews από τα περισσότερα sites του εξωτερικού να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το Forza Horizon 5 είναι μέχρι στιγμής ο τίτλος με την υψηλότερη βαθμολογία της χρονιάς στο OpenCritic, έχοντας μέσο όρο 92. Όπως αναφέρει το eternity, η βαθμολογία του στο Metacritic είναι 91 και βρίσκεται στην έκτη θέση για τη φετινή χρονιά, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι όλα όσα βρίσκονται πάνω από αυτό είναι επανακυκλοφορίες τίτλων σε Xbox Series και PlayStation 5, δηλαδή δεν έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση το 2021.

Forza Horizon 5: Τι φέρνει ο νέος τίτλος

Στο Forza Horizon 5 θα οδηγήσετε σε αποστολές που κόβουν την ανάσα, στα ολοζώντανα και εξελισσόμενα τοπία ανοιχτού κόσμου του Μεξικού με απεριόριστη, διασκεδαστική δράση οδήγησης σε εκατοντάδες από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Forza Horizon 5

Θα ανακάλυψε ζωντανές ερήμους, πλούσιες ζούγκλες, ιστορικές πόλεις, κρυμμένα ερείπια, παρθένες παραλίες, τεράστια φαράγγια και ένα πανύψηλο χιονισμένο ηφαίστειο, ενώ θα έρθετε αντιμέτωποι με καιρικά φαινόμενα που προκαλούν δέος, όπως ισχυρές καταιγίδες σκόνης και έντονες τροπικές καταιγίδες, καθώς οι μοναδικές, δυναμικές εποχές του Μεξικού, που αλλάζουν τον κόσμο κάθε εβδομάδα. Συνέχισε να επιστρέφεις για νέες εκδηλώσεις, προκλήσεις, συλλεκτικά αντικείμενα και ανταμοιβές και νέες τοποθεσίες για εξερεύνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments