Lifestyle

Σταμάτης Κραουνάκης για αρνητές του covid: «Έχουμε κλίκες ηλιθίων»

Σταμάτης Κραουνάκης για αρνητές του covid: «Έχουμε κλίκες ηλιθίων»
Σταμάτης Κραουνάκης: Απασφάλισε ο γνωστός καλλιτέχνης για τους συνωμοσιολόγους του covid λέγοντας πως δεν τον ενοχλούν «οι ηλίθιοι, αλλά έχουμε κλίκες ηλιθίων».

Στον Ισίδωρο Φίκαρη και το «Πρωινό» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και απασφάλισε για την πανδημία και τους συνωμοσιολόγους – αρνητές του covid-19. Καυστικός και αιχμηρός όπως πάντα τόνισε πως «δεν με ενοχλούν οι ηλίθιοι, αλλά πλέον έχουμε κλίκες ηλιθίων».

«Δεν με ενοχλούν οι ηλίθιοι. Τους ηλίθιους κατά μόνας τους αντιμετωπίζω. Έχουν κάνει κλίκες όμως. Έχουμε κλίκες ηλιθίων. Χρησιμοποιώ την επωνυμία μου για να ρίχνω καμιά μπούφλα στη μ@λ@κία» είπε αναφερόμενος σε ό,τι του είχε πει ο Μάνος Χατζηδάκις ότι είναι καταδικασμένος να διατυπώνει ό,τι ο ανώνυμος αδυνατεί.

«Με ενοχλεί που ένας άνθρωπος που είναι με κάποιον τρόπο μέσα στην Τέχνη κάνει μπούλινγκ, είναι τραγικό. Υποτίθεται ότι έχει followers. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τι να πει;»

Όπως είπε συγκινήθηκε με την Μπέσσυ Αργυράκη στο DWTS ενώ σχολίασε τον «βασιλικό» γάμο: «Να παντρεύονται οι άνθρωποι αλλά να μην μας τα “ζαλίζουν”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments