Video

Λάζος Μαντικός: Έδωσα συνέντευξη στην Αγγλία για το περιστατικό με το γουρούνι

Λάζος Μαντικός: Έδωσα συνέντευξη στην Αγγλία για το περιστατικό με το γουρούνι
Λάζος Μαντικός: Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2night Show» και μίλησε για το περιστατικό με το γουρούνι.

Ο Λάζος Μαντικός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», το βράδυ της Τετάρτης (3/11).  Ο δημοσιογράφος μίλησε για το πως βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» ως ρεπόρτερ και έκανε ειδική μνεία στο περιστατικό με τη γουρούνα, που έγραψε ιστορία.

Ακόμη, μιλώντας για την γνωριμία με τον Γιώργο Παπαδάκη ανέφερε ότι σε μια παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή μου, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ομιλητής και λέω Λάζο ή τώρα ή ποτέ, του μιλάς. Του μίλησα και μου είπε πως θέλουν άτομα. Πήρα λεωφορείο και μετρό και πήγα στα στούντιο ΚΑΠΑ. Με πήγε ο Γιώργος Παπαδάκης στο control κι είπε από εδώ είναι ο Λάζος Μαντικός και θα ξεκινήσει πρακτική.

«Νόμιζαν ότι έχω βύσμα τον Παπαδάκη»

«Τελείωσα την σχολή δημοσιογραφίας και ξεκίνησε η περίοδος της πρακτικής. Εγώ ήθελα να δουλέψω εξ’ αρχής στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον έβλεπα από μικρός. Μου είπαν ότι θα κάνω πρακτική στο δελτίο ειδήσεων αλλά εγώ ήθελα Παπαδάκη. Μου είπαν ότι δεν θέλουν για εκεί άτομα και κάποιες φορές τα φέρνει έτσι στη ζωή κι έναν άνθρωπο που θέλεις να τον δεις, τον συναντάς.

Όλοι νόμιζαν πως είμαι ανιψιός, συγγενής ή έχω βύσμα τον Παπαδάκη. Όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι», είπε ο δημοσιογράφος για το πώς ξεκίνησε ως ρεπόρτερ.

«Ο κάμεραμαν είχε ανέβει πάνω στο αυτοκίνητο και τραβούσε ότι μπορούσε»

Στη συνέχεια μίλησε για το πιο περίεργο περιστατικό που έχει ζήσει. Αυτό δεν είναι άλλο από την επίθεση που δέχτηκε από μια γουρούνα σε απευθείας σύνδεση στην Κινέτα, όπου είχε βρεθεί για ρεπορτάζ για τις πλημμύρες. «Το σκηνικό αυτό παίχτηκε και στο εξωτερικό, στο Channel 5 της Αγγλίας και στο Γερμανικό RTL. Ήταν θεοσκότεινα, είχε μείνει και από ρεύμα η περιοχή λόγω της πλημμύρας, μόλις ανοίγει το φως της κάμερας ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο και βλέπω ένα πράγμα με αυτιά που ανεβοκατέβαιναν να έρχεται κατά πάνω μου, ήμασταν στον αέρα.

Εγώ δεν αντέδρασα, για κάποιο λόγο δεν έκανα τίποτα, απλά έτρεχα, με πίσω τη γουρούνα που τη λένε Μαρίκα. Της είχε ανέβει η λίμπιντο. Ήθελε να κάνει σεξ. Ήθελε εγώ να την πάω στο αρσενικό, όπως έμαθα εκ των υστέρων από το αφεντικό της. Εγώ ένιωθα τα δόντια της και δεν μπορούσα να κάτσω ήρεμος.

Πήγα στο Λονδίνο για να δώσω συνέντευξη για τον “έρωτα” μου με τη γουρούνα, αλλά δεν μπορούσαμε να την προβάλουμε στον ΑΝΤ1 λόγω των δικαιωμάτων. Ο κάμεραμαν ο φουκαράς είχε ανέβει πάνω στο αυτοκίνητο και τραβούσε ότι μπορούσε», περιέγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments