Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Απόφαση για Πρίφτη και λύσεις συμβολαίων

Παναθηναϊκός: Απόφαση για Πρίφτη και λύσεις συμβολαίων
Παναθηναϊκός: Η διοίκηση της ομάδας του μπάσκετ πρόκειται να λάβει αποφάσεις μετά από την νέα ήττα των πράσινων στο Βελιγράδι.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Βελιγράδι ήταν αποκαρδιωτική. Οι πράσινοι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους, δεν έδωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα την αίσθηση πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και μοιραία γνώρισαν βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (81-48) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι πράσινοι έχουν φτάσει τις έξι ήττες σε οκτώ αγώνες. Η διοίκηση της ομάδας πρόκειται να λάβει αποφάσεις, τόσο για το μέλλον του προπονητή των πράσινων κ. Πρίφτη, όσο και για μερικούς από τους παίκτες. 

Οι επόμενες κινήσεις του τριφυλλιού

Από ότι όλα δείχνουν δεν υπάρχει θέμα Πρίφτη παρά την ντροπιαστική ήττα.  Υπάρχουν παίκτες όμως για τους οποίους υπάρχει ανησυχία από την παρουσία τους στην ομάδα και εδώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν λύσεις συμβολαίων.

Πολλοί ξένοι παίκτες απογοητεύουν με την εικόνα τους μέχρι στιγμής, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για την κατάσταση των Παπαγιάννη και Παπαπέτρου, που δεν έχουν καλή απόδοση στα δύσκολα ματς. Όσον αφορά τον αρχηγό πάντως, αυτό που αναφέρουν οι Πράσινοι, είναι ότι ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις.

Βέβαια, οι περισσότερες αποφάσεις θα ληφθούν με βάση τα δύο επόμενα σοβαρά παιχνίδια, καθώς πλησιάζουν τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι ανέφερε ο Πρίφτης μετά την συντριβή στο Βελιγράδι

Μετά τη συντριβή στο Βελιγράδι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Προφανώς, είναι ένα πολύ κακό βράδυ για εμάς, ίσως το χειρότερο. Είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε απόψε. Μπορώ να πω πολλά, αλλά προτιμώ να μιλήσω με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα».

Όσον αφορά την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς, είπε: «Πιστεύετε ότι ένας παίκτης μπορεί να καλύψει αυτή τη διαφορά; Δεν νομίζω πως ένας παίκτης ή δυο παίκτες μπορούν να καλύψουν τέτοια διαφορά. Δεν νομίζω. Φυσικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά δεν έφταιξε η απουσία του».

Αναφορικά με τον ρυθμό του Ερυθρού Αστέρα και τον κόσμο, είπε: «Και τα δύο φταίνε. Το τέμπο ήταν πολύ υψηλό και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Παράλληλα, ήταν δύσκολος ο συνδυασμός που έγινε με την ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments