Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες σε μαγαζί ενδυμάτων

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες σε μαγαζί ενδυμάτων
Πάτρα: Συνελήφθησαν από άνδρες της ασφάλειας δύο ημεδαπές ανήλικες σε μαγαζί ενδυμάτων και άρπαξαν ρούχα από τέσσερα διαφορετικά καταστήματα.

Στη Πάτρα σε μαγαζί ενδυμάτων. Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, από άνδρες της ασφάλειας, δύο ανήλικες ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση και για ψευδή κατάθεση. Συγκεκριμένα στη Πάτρα οι αστυνομικοί εξιχνιάσαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών ενδυμάτων.

Πιο ειδικά, οι δράστιδες χθες το απόγευμα, εισήλθαν σε κατάστημα ενδυμάτων και ξάφρισαν από κοινού ενδύματα αξίας 75 ευρώ, αποσπώντας το αντικλεπτικό σύστημα που είχαν πάνω τα κλοπιμαία. Πάτρα

Οι δράστιδες ακινητοποιήθηκαν από υπάλληλο του καταστήματος τη στιγμή, που προσπάθησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

Πάτρα

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δράστιδων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Από την έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι οι δράστιδες, εντός της ίδια μέρας στην Πάτρα, είχαν ληστέψει άλλα τρία καταστήματα ενδυμάτων από τα οποία είχαν αφαιρέσει επίσης ενδύματα μεγάλης αξίας, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και δόθηκαν πίσω στα καταστήματα.

Άλλη μία επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας συνέβη στην Πάτρα, καθώς όταν ένας αλλοδαπός άνδρας, σε αστυνομικό έλεγχο που του επιβλήθει από άνδρες της ασφάλειας είχε στη κατοχή του έξι γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (125) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο πιθανόν κλοπιμαίο.

Την σύλληψη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, για μία ακόμη κλοπή  συνέβη χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, καθώς μια γυναίκα,  εισήλθε σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και αφαίρεσε τέσσερις φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 74,16 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments