Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στα ανατολικά

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στα ανατολικά
Θεσσαλονίκη: Λίγα λεπτά μετά το συμβάν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο, κατέγραψαν το περιστατικό και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Τον τρόμο έζησαν δύο εργαζόμενοι σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στην οδό Δελφών, όταν άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έκλεψε την ταμειακή με την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας ήρθε πρώτα στο κατάστημα στις 8:15 το πρωί και με πρόσχημα την αγορά προϊόντων, έλεγξε το χώρο για να σχεδιάσει τις κινήσεις του, καθώς εκείνη τη στιγμή λόγω του αριθμού των πελατών που εξυπηρετούνταν δεν μπορούσε να προχωρήσει σε ληστεία.

Μία ώρα αργότερα -και ενώ στο εσωτερικό του καταστήματος υπήρχαν μόνο οι δύο εργαζόμενοι και χωρίς κανέναν πελάτη- ο ίδιος άνδρας αυτή τη φορά με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, άρπαξε με την απειλή του όπλου όλη την ταμειακή της επιχείρησης και τράπηκε σε φυγή.

Λίγα λεπτά μετά το συμβάν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο, κατέγραψαν το περιστατικό και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments