Lifestyle

Γιάννης Λάτσιος: Η μεγάλη επιστροφή

Γιάννης Λάτσιος: Η μεγάλη επιστροφή
Γιάννης Λάτσιος: Η μεγάλη επιστροφή έπειτα από δύο χρόνια αποχής στα τηλεοπτικά δρόμενα, και η συνήρπαξη συνεργάτη στο ίδιο κανάλι από το παρελθόν.

Ο Γιάννης Λάτσιος ετοιμάζει την επιστροφή του έπειτα από δύο χρόνια αποχής στη θέση του προέδρου στο κανάλι του OPEN.

Ο γενικός διευθυντής προγραμμάτων Γίαννης Λάτσιος είναι ένα καταξιωμένο όνομα που έχει ταυτίσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Γίαννης Λάτσιος

Είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία

Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ», ο Γιάννης Λάτσιος αναλαμβάνει Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Open, θέση που κατείχε η Λουτμίλα Μποροντίνα.

Ο άντρας με τη πολύχρονη εμπειρία στη τηλεόραση δέχτηκε την πρόταση«κλειδί»και έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη ιδιοκτήτη του OPEN να αναλάβει τα ηνία του καναλιού.

Η μεγάλη αυτή μεταγραφή συνέπεσε με αυτήν της νέας Διευθύντριας Προγράμματος, Χρύσας Μασούρου, με την οποία έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και έχουν κρατήσει στενές επαφές.

Άμεσα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι

Μαζί  με τη Χρύσας Μασούρου θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να ανασυντάξουν τις δυνάμεις του καναλιού και να το βάλουν σε ανταγωνιστική τροχιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λάτσιος έχει εν λευκώ επιταγή από τον Ιβάν Σαββίδη να κινηθεί όπως εκείνος γνωρίζει καλά αρκεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Λάτσιος από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και πλέον θα βρίσκεται και στο τιμόνι του OPEN. Γιάννης Λάτσιος

Τον μάθαμε καλύτερα ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars», πρόσθεσε μία ακόμα παράμετρο στην αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων. Κατάφερε και αξιολόγησε τις εμφανίσεις των ζευγαριών με βάση το ξεχωριστό του αισθητήριο από την πολύχρονη εμπειρία του στην παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων.

Ο Γιάννης Λάτσιος υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη από τις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου, και χώρισε 29 Ιανουαρίου 2010.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο και δύο κόρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments