Διεθνή

Κλιό Σμιθ: Το αρρωστημένο πάθος του απαγωγέα

Κλιό Σμιθ: Το αρρωστημένο πάθος του απαγωγέα
Κλιό Σμιθ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του 36χρονου Τέρι Κέλι ο οποίος έχει συλληφθεί για την απαγωγή της 4χρονης Κλίο Σμιθ στην Αυστραλία.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις στην Αυστραλία για τον 36χρονο Τέρι Κέλι τον άνδρα που συνελήφθη ως ο απαγωγέας της 4χρονης Κλίο Σμιθ που εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες.

Ο 36χρονος εμφανίστηκε να έχει αρκετούς λογαριασμούς στα social media στα οποία αναφερόταν με λατρεία στις παιδικές κούκλες Bratz.

Κλιό Σμιθ: Τα νέα στοιχεία

Σε μια από τις φωτογραφίες, μάλιστα, ο Κέλι εμφανίζεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο με παιχνίδια χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν το δωμάτιο αυτό βρίσκεται στο σπίτι στο οποίο κρατούσε για 18 ημέρες την 4χρονη Κλίο.

Το σπίτι, πάντως, στο οποίο κρατούσε την Κλίο ο 36χρονος Κέλι δεν έχει κανένα εξωτερικό σημάδι ότι μέσα ζούσε κάποιο παιδί, καθώς, σύμφωνα με φωτογραφίες της Daily Mail, το μόνο που υπάρχει είναι μια σκονισμένη πίσω αυλή γεμάτη με σκουπίδια και άλλα άχρηστα αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος χθες, Τετάρτη, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κέλι φέρεται να δέχτηκε επίθεση μερικές ώρες μετά τη σύλληψή του από έναν συγκρατούμενό του, o οποίος εξοργίστηκε όταν έμαθε ποιος ήταν.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα (η οποία μάλιστα δημοσιεύει βίντεο του υπόπτου μέσα από το ασθενοφόρο) ο Κέλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και μερικές ώρες μετά πήρε εξιτήριο. Ωστόσο η τοπική αστυνομία αποκάλυψε σήμερα ότι ο 36χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά, εξαιτίας νέων τραυμάτων που προκλήθηκαν ενώ ήταν μόνος του στο κελί του.

Κλιό Σμιθ: Το ιστορικό της υπόθεσης

Η Κλίο Σμιθ εθεάθη τελευταία φορά μέσα στη σκηνή της οικογένειάς της κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Οκτωβρίου, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς στο Μακλίοντ με αποτέλεσμα να γίνουν εκτεταμένες έρευνες από θαλάσσης και από ξηράς, με μπλόκα της αστυνομίας σε δρόμους και με την εξέταση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Η μητέρα της είχε ξυπνήσει στις 6 το πρωί εκείνης της ημέρας και είχε βρει το φερμουάρ της σκηνής κατεβασμένο και την Κλίο εξαφανισμένη.

Τελικά η μικρή βρέθηκε ασφαλής νωρίς χθες το πρωί (3/11) όταν η αστυνομία εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Κάρναρβον, μια πόλη που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα νότια από το κάμπινγκ στη βορειοδυτική ακτή της πολιτείας.

Το σπίτι απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το σπίτι της οικογένειας της Κλίο, μετέδωσαν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που εισέβαλε στο σπίτι και βρήκε την Κλίο σε ένα από τα δωμάτια. “Την έχουμε. Την έχουμε”, ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει. klio

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments