Lifestyle

Άννα Παυλίδου: Η Σταρ Ελλάς 2021 είναι κουκλάρα

Άννα Παυλίδου: Η Σταρ Ελλάς 2021 είναι κουκλάρα
Άννα Παυλίδου: Μήπως υπάρχουν ελπίδες για το φετινό βραβείο Μις Κόσμος;

Η Άννα Παυλίδου με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη είναι η νέα Σταρ Ελλάς και ήρθε για να ταράξει τα… νερά.

«Θεωρώ ότι είναι μια νέα εποχή για τον μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς» δήλωσε η Γκαλένα Βελίκοβα στις τηλεοπτικές κάμερες. Η χορογράφος που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars ανέλαβε την Τετάρτη που μας πέρασε να παρουσιάσει τα Καλλιστεία 2021 – μία διοργάνωση που έχει ζήσει παλιότερα μεγαλεία και φιλοδοξεί να επαναλάβει τα όσα πέτυχε στις χρυσές εποχές.

Άλλωστε, κάποτε η Ειρήνη Σκλήβα ξεκίνησε από τα ελληνικά Καλλιστεία για να στεφθεί Παγκόσμια Βασίλισσα της Ομορφιάς στην Ινδία το 1996. Μια διαδρομή, δηλαδή, που ονειρεύεται να ακολουθήσει και η φετινή Στας Ελλάς, Άννα Παυλίδου.

Η 22χρονη Θεσσαλονικιά θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Κόσμος στο διεθνή διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες.

Ποιες ήταν οι άλλες δύο εστεμμένες της βραδιάς; Η Κατερίνα Πασσαλάρη, 23 ετών από την Κρήτη, στέφθηκε Μις Ελλάς ενώ η μόλις 16 χρονών Αγγελική Ζούντσα, επίσης από τη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε Μις Γιανγκ.

Ας αφήσουμε όμως στην άκρη τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, και ας ρίξουμε μια ματιά στο Instagram της εκρηκτικής νέας Σταρ Ελλάς.

Άννα Παυλίδου: H νέα Σταρ Ελλάς

Η Άννα Παυλίδου θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά της για να χτίσει ένα ακόμα πιο δυναμικό κοινό στα δικά της social media.

Ο τίτλος που μόλις κέρδισε μπορεί να τη βοηθήσει. Άλλωστε με μόλις 102 post στον Instagram λογαριασμός της έχει μαζέψει περισσότερες από 9 χιλιάδες followers.

Φυσικά, μετά τη στέψη της οι τάσεις είναι ανοδικές. Το εντυπωσιακό της κορμί με τα πολύ μακριά πόδια είναι σίγουρα το μεγάλο της ατού, ενώ είναι φανερό ότι ο φακός τη λατρεύει.

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η εκρηκτική Θεσσαλονικιά; Αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε μάλλον σε μερικό καιρό, όταν και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον πλανήτη.

Μπορεί να μην τα καταφέρει, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Πολλές πρώην Σταρ Ελλάς (όπως η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Ρέα Τουτουντζή αλλά και η Ευαγγελία Αραβανή) μπορεί να μην κατάφεραν στον διεθνή διαγωνισμό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έκαναν μια λαμπρή καριέρα.

Ίσως, η Άννα Παυλίδου τα καταφέρει εξίσου καλά ή και καλύτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments