Lifestyle

Τζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας

Τζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας
Τζορτζ Κλούνεϊ: Απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του.

Καταπέλτης ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ προς τα Μέσα Ενημέρωσης, απαιτώντας να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπά των παιδιών του με τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα, έναν γιο τον Αλεξάντερ και μια κόρη την Έλλα Κλούνεϊ, που πλέον είναι τεσσάρων ετών.

«Τα παιδιά μας δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους δέσμευση», τονίζει ο τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ ηθοποιός, στην επιστολή που δημοσιεύτηκε αργά χθες το βράδυ.

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ είπε πως η εργασία της συζύγου του, στο πλαίσιο της οποίας χρειάζεται, μεταξύ άλλων, να αντιταχθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, σημαίνει πως το ζευγάρι πρέπει να λαμβάνει προφυλάξεις για να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του.

«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, εάν κάποια έκδοση δημοσιεύει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλο. Δεν πουλήσαμε ποτέ ούτε μια φωτογραφία των παιδιών μας, δεν έχουμε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουμε αναρτήσει ποτέ φωτογραφίες, διότι αν το κάναμε αυτό, θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο».

«Δεν πρόκειται για έναν παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά για θέματα του πραγματικού κόσμου, με συνέπειες πραγματικού κόσμου», τονίζει ο Αμερικανός πρωταγωνιστής.

Η Αμάλ Κλούνεϊ, που εργάζεται ως  δικηγόρος προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει αναλάβει μεταξύ άλλων την υπεράσπιση θυμάτων θηριωδιών στο Ιράκ και έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη σε έρευνες για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments