Θέσεις Εργασίας

Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου: Λήγουν αύριο οι αιτήσεις για 79 νέες προσλήψεις

Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου: Λήγουν αύριο οι αιτήσεις για 79 νέες προσλήψεις
Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου: Στην πρόσληψη 79 νέων υπαλλήλων με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, και καλούν αυτούς/-ες που επιθυμούν να διδάξουν κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2021 – 2022 όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Στην πρόσληψη 79 νέων υπαλλήλων με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, και καλούν αυτούς/-ες που επιθυμούν να διδάξουν κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2021 – 2022 όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

1. Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:00΄ώρα της Κυριακής 07/11/2021 προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου. 15 2. Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ανωτέρω διεύθυνση. Για το εμπρόθεσμο της αποστολής της αίτησης λαμβάνεται υπ’όψιν η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή η ημερομηνία συνοδευτικού δελτίου μεταφοράς για αποστολή με ταχυμεταφορά (courier). 3. Μετά την Κυριακή 07/11/2021 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments