Αθλητισμός

Προμηθέας Πατρών: Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής

Προμηθέας Πατρών: Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής
Προμηθέας Πατρών: Πήρε στην ομάδα της τον Ηλία Ζούρο που είναι ο αντικαταστάτης του Λουϊς Κασιμίρο μετά από την αποχώρηση του.

Ο Προμηθέας Πατρών πήρε στην ομάδα της τον Ηλία Ζούρο που είναι ο αντικαταστάτης του Λουϊς Κασιμίρο μετά από την αποχώρηση του, στην τεχνική ηγεσία του Προμηθέα.

Ο σύλλογος της Πάτρας, ανακοίνωσε σήμερα (07/11) την πρόσληψη του νέου προπονητή, ο οποίος έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προμηθέας Πατρών

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο οργανισμός του Προμηθέα καλωσορίζει στην οικογένειά του τον έμπειρο Έλληνα προπονητή, Ηλία Ζούρο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Λουίς Κασιμίρο.

Ο Ηλίας Ζούρος είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου 1966 και διαθέτει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας δουλέψει σε αρκετές χώρες, τόσο σε διασυλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι παράλληλα ο εν ενεργεία προπονητής της εθνικής Γεωργίας.
Ξεκίνησε την καριέρα του από το Παλαιό Φάληρο τη σεζόν 1995-96 και έκτοτε έχει προπονήσει αρκετές ομάδες, τις περισσότερες με μεγάλη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός, η Σατζές Βηρυττού, ο Νήαρ Ηστ, ο Άρης, η Παρί Ρασίνγκ, ο Πανελλήνιος, η Ζαλγκίρις, η Εφές, η Τόφας, η Μπουντούτσνοστ, το Περιστέρι και οι εθνικές ομάδες Ελλάδος και Γεωργίας συνθέτουν την έως τώρα προπονητική σταδιοδρομία του 55χρονου τεχνικού.

Ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή να μπορέσει να φέρει εις πέρας τόσο τους προσωπικούς του στόχους, όσο και τους στόχους του Προμηθέα σε Ελλάδα και Ευρώπη, φέρνοντας τον σύλλογο στη θέση που του αρμόζει».

Στις 5 Νοεμβρίου ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε το τέλος συνεργασίας του με τον Λουίς Κασιμίρο αναφέροντας:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Λουίς Κασιμίρο.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του». Προμηθέας Πατρών

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως «πλήρωσε» την κακή πορεία στην Ευρώπη (3 ήττες σε ισάριθμα ματς), που είχε ως αποτέλεσμα τον πρόωρο αποκλεισμό των Πατρινών από το Eurocup.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments