Lifestyle

Natalia: Μας καλημερίζει με καυτές πόζες

Natalia: Μας καλημερίζει με καυτές πόζες
Natalia: Για να πάει καλά η μέρα.

Τα μικροσκοπικά μπικίνι και τα εσώρουχα «μεταμορφώνονται» στο δικό της κορμί, κάνοντας όλο τον ανδρικό πληθυσμό στο Instagram να αναστενάζει. Ο λόγος για την Natalia Garibotto, το νεαρό μοντέλο με καταγωγή από την Βραζιλία, που γνωρίζει τα δυνατά τoυ σημεία και φροντίζει να τα αναδεικνύει με σέξι πόζες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Garibotto 🎮🌎🐬👙 (@nataagataa)

Η ξανθιά καλλονή έχει ως βάση το Μαϊάμι και σύμφωνα με την ίδια είναι η αγαπημένη του Πάπα, καθώς πέρυσι ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος “πιάστηκε” να συναινεί σε μια αποκαλυπτική της φωτογραφία, κάνοντας άνω-κάτω το Βατικανό.

Η Natalia ξέρει πραγματικά πως να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς διαθέτει πλούσιες καμπύλες, τις οποίες επιδεικνύει φορώντας μπικίνι που μόλις τις συγκρατούν. Λέγεται ότι κερδίζει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια ετησίως, χάρη στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μοιράζεται με τους οπαδούς της, ωστόσο έχει αναφέρει ότι η φήμη στα social media έχει μερικά μειονεκτήματα, καθώς έχει λάβει πολλές ανήθικες προτάσεις. Σίγουρα είναι μια σέξι γυναίκα και αν δει κανείς τις παρακάτω φωτογραφίες θα καταλάβει τι εννοούμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments