Video

Stranger Things 4: Άνω κάτω γίνεται η Eleven και η παρέα της στο νέο trailer

Stranger Things 4: Άνω κάτω γίνεται η Eleven και η παρέα της στο νέο trailer
Stranger Things 4: Στις 6 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στη σειρά «Stranger Things», το Netflix κυκλοφόρησε τους τίτλους των επεισοδίων της 4ης σεζόν.

Το Netflix σήμερα γιορτάζει την ημέρα του Stranger Things και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και τώρα πήραμε μια μικρή γεύση από την 4η σεζόν. Παρά τις καθυστερήσεις του “Stranger Things 4”, όσον αφορά την κυκλοφορία του, φαίνεται πως η streaming υπηρεσία αυτή τη φορά είχε να μας δείξει περισσότερα πράγματα σε αυτό το κατά τα άλλα σύντομο trailer.

Στις 6 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στη σειρά «Stranger Things», το Netflix κυκλοφόρησε τους τίτλους των επεισοδίων της 4ης σεζόν: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and the Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre at Hawkins Lab, Papa, και The Piggyback.

Το εν λόγω βίντεο επικεντρώνεται στην μεγάλη πλέον Eleven της Millie Bobby Brown που μαζί με την οικογένεια των Byers έχει πλέον μετακομίσει στην Καλιφόρνια, για ένα νέο ξεκίνημα, σύμφωνα με το unboxholics.com. Αυτό σημαίνει, νέα ζωή, νέα εμφάνιση, νέο σχολείο και φυσικά νέους φίλους. Από την άλλη, είδαμε και τον Will, έφηβος πια και αυτός να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, όσο ο Mike στέλνει γράμματα στην “Eleven” και γίνετε ένα μικρός χαμός, αφού μένει πίσω στο Hawkins.

Ωστόσο, προς το τέλος του trailer είδαμε τα πάντα να γίνονται άνω κάτω με κυνηγητά, εκρήξεις και πυροβολισμούς.

Ολόκληρο το γνωστό και αγαπημένο cast της προηγούμενης σεζόν με τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono, και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε τους Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως “Jaqen H’ghar” στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments