Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο The Voice η πρώην σύντροφός του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο The Voice η πρώην σύντροφός του
Κωνσταντίνος Αργυρός: Πως αντέδρασε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το γύρισμα του χθεσινού επεισοδίου του «The Voice». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είδε την πρώην σύντροφό του να κάνει την εμφάνισή της στο σκηνή του σόου. Φυσικά, δεν επρόκειτο για κάποιου είδους έκπληξη για τον ίδιο, καθώς είχε ενημερωθεί πως η πάλαι ποτέ αγαπημένη του αυτή τη σεζόν θα εργαστεί στο ίδιο project με εκείνον.

Ο λόγος για το εντυπωσιακότατο κορίτσι του «Τροχού της Τύχης», τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία αντικατέστησε τη Λάουρα Νάργες στα backstage του «The Voice», μετά την ξαφνική απόφαση της δεύτερης να αποχωρήσει λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος και Βάλια υπήρξαν μαζί το 2015, με τον φωτογραφικό φακό να τους έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους ουκ ολίγες φορές. Όπως είχε γίνει γνωστό μάλιστα, όταν χώρισαν, ο τραγουδιστής έπεσε στην αγκαλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όσο για την αντίδρασή του μόλις την είδε; Της χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μερικά ορόσημα της καριέρας του

  • Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Παιδί γενναίο” από την Universal Music Greece και όλο το άλμπουμ το υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους σε στίχους στιχουργών όπως Ναταλίας Γερμανού, Όλγας Βλαχοπούλου, Γιάννη Δόξα, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Κωνσταντή Χανιώτη.
  • Το “Ποτέ ξανά”, το “Παιδί γενναίο” , το “Μια νύχτα κόλαση” και το “Θα σ’εκδικηθώ” είναι μερικά από τα 10 τραγούδια που ξεχώρισαν.
  • Τον Νοέμβριο του 2012 εμφανίστηκε στο “REX Music Theater” δίπλα στην Άντζελα Δημητρίου και το Νίνο μέχρι τον Ιανουάριο του 2013.
  • Από τον Μάρτιο του 2013 ηγούνταν σχήματος στο “Posidonio”, μετά στο “Teatro Music Hall”, ενώ φέτος συνεχίζει τις εμφανίσεις του για δεύτερη συνεχή χρονιά στο “Fantasia Live” μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη.
  • Το καλοκαίρι του 2017 έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στην Κατερίνη, Μυτιλήνη, Πτολεμαΐδα, Σαντορίνη, Σύρο, Ναύπλιο, Ζάκυνθο, Καλλιθέα Χαλκιδικής, Πρέβεζα, Αγία Νάπα , Πάτρα και Λάρισα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments