Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Φθορές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Αγία Παρασκευή: Φθορές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Αγία Παρασκευή: Τους τελευταίους μήνες, έχουν λάβει χώρα πολλαπλά περιστατικά βανδαλισμών σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ανά την επικράτεια.

Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 08/11, φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Γιαβάση, στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για το περιστατικό.

Αγία Παρασκευή – Ηλιούπολη: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια είχε επίσης σημειωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 01/10 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη.

Μικρής έκτασης ζημιές

Η επίθεση σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα. Από την έκρηξη και τη μικρής έκτασης φωτιά ράγισε η τζαμαρία και προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο των γραφείων. Η φωτιά σβήστηκε από πολίτη.

Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα

Ακόμη, στις 23/08, άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ, πρώην ΝΟΔΕ, Κέρκυρας, «η επίθεση σημειώθηκε, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, ενώ οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έσπασαν την γυάλινη εξώπορτα της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΕΠ και πέταξαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας εύφλεκτες ύλες, χωρίς αυτές να αναφλεγούν προκαλώντας έτσι ανεπανόρθωτη ζημιά».

«Επιτέλους αυτό το φαινόμενο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν αρμόζει σε μια πολιτισμένη Δημοκρατία, όπως θέλουμε να λέμε ότι είναι η δίκη μας. Σκέφτηκαν οι δράστες ότι θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν άνθρωποι και περιουσίες στο κέντρο της πόλης από την απονενοημένη και απερίσκεπτη αυτή ενέργεια τους; Καταδικάζουμε την πράξη αυτή και ζητούμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να τις καταδικάσουν ρητά και απερίφραστα» ανέφερε τότε στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Ιωάννης Κοντός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments