Ελλάδα

Κορωνοϊός: Συγκινεί η ζωγραφιά μικρού παιδιού προς τον άρρωστο πατέρα του

Κορωνοϊός: Συγκινεί η ζωγραφιά μικρού παιδιού προς τον άρρωστο πατέρα του
Κορωνοϊός: Συγκινεί η ζωγραφιά ενός μικρού παιδιού προς τον άρρωστο πατέρα του που νοσεί με πνευμονία στο νοσοκομείο Λάρισας.

Ο κορωνοϊός έκρουσε τη πόρτα του και σε έναν 48χρονο πατέρα που νοσηλεύται στο νοσοκομείο.

«Ελπίζω να βγω σύντομα με περιμένουν». Με αυτό τον τρόπο απάντησε ο 48χρονος πατέρας, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονία σε κλινική covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στη ζωγραφιά που του έστειλε ο γιός του, στην οποία του έλεγε ότι τον αγαπάει και τον περιμένει να γυρίσει σπίτι. κορωνοϊός

Ο μικρός Μάνος ζωγράφισε την τετραμελή οικογένεια του σε ένα λευκό χαρτί και με πολύχρωμους μαρκαδόρους έστειλε το δικό του μήνυμα στον 48χρονο πατέρα του, θέλοντας να του δώσει ένα κίνητρο να γυρίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί πίσω στο σπίτι τους.

«Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε»

«Μπαμπά σε αγαπούμε και σε περιμένουμε», γράφει με χαρούμενα χρώματα σε μια λευκή σελίδα όπου περικλείει όλο τον κόσμο του: «Μπαμπάς, μαμά, Μάνος, Σταματίμα = οικογένεια».

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την υπόλοιπη οικογένεια που νοσεί στο σπίτι, όπως και τον πατέρα να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο με πνευμονία, η ζωγραφιά αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία σε μία τόσο δύσκολη στιγμή.

Όσο για τον περήφανο, πατέρα, που ιατρικοί λόγοι τον έκαναν να καθυστερήσει τον εμβολιασμό, ο ίδιος έγραψε στο Facebook ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βγει καθώς οι δικοί του τον περιμένουν. κορωνοϊός

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την εκστρατεία των εμβολίων στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους που τέθηκαν σε εφαρμογή από το περασμένο Σάββατο και τους εκτεταμένους ελέγχους που διενεργούνται υπάρχει προοδευτική αύξηση στον προγραμματισμό των εμβολιασμών από ανθρώπους που μέχρι πρότινος ήταν ανεμβολίαστοι.

Ενδεικτικά την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου υπήρξαν περίπου 149.000 καινούργια ραντεβού. Έστω και την έσχατη ώρα κάποιοι προβαίνουν στην επιλογή υπέρ της ζωής και της δημόσιας υγείας.

Πρέπει να υπενθυμίσω ότι από την περασμένη Παρασκευή είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα των ραντεβού για την αναμνηστική δόση του εμβολίου για τα άτομα άνω των 18 ετών εφόσον έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από τη χορήγηση της δεύτερης δόσης καθώς επίσης και η πλατφόρμα για τη δεύτερη δόση για όσους έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson εφόσον έχουν συμπληρωθεί δύο μήνες από την πρώτη δόση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments