Ελλάδα

Βαγγέλης Τσάπας: Εμφανίστηκε μετά από δύο μέρες

Βαγγέλης Τσάπας: Εμφανίστηκε μετά από δύο μέρες
Βαγγέλης Τσάπας: Δεν τίθεται θέμα εξαφάνισης, υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που τον ανάγκασε να αλλάξει την καθημερινότητά του για μερικές μέρες.

Μεγάλο θέμα προέκυψε από το πρωί με διοικητικό ηγέτη ομάδας της Basket League που εδώ και δύο μέρες είχαν χαθεί τα ίχνη του αλλά και της οικογένειάς του. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, επρόκειτο για τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Ιωνικός, Βαγγέλη Τσάπα, που είχε εξαφανιστεί τα τελευταία δύο 24ωρα χωρίς να έχει επικοινωνία με κανέναν.

Τα κινητά τηλέφωνα του ίδιου όσο και της συζύγου του και της κόρης του, οι οποίες αγνοούνται επίσης, ήταν κλειστά. Αρχικά η εξαφάνισή τους δεν θεωρήθηκε ανησυχητική, ωστόσο οι ώρες περνούσαν και οι τρεις τους δεν έδιναν σημάδια ζωής. Βαγγέλης Τσάπας

Πέρα από τους ανθρώπους του Ιωνικού, αναστατωμένοι είναι και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του.

Ωστόσο, στην αστυνομία δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση…

Εμφανίστηκε 48 ώρες μετά

Τελικά, το απόγευμα της Τρίτη, ο Τσάπας μίλησε στο sdna.gr, όπου δήλωσε τα εξής, χωρίς να αναφέρει πού βρίσκεται: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισής μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμή μου καθημερινότητα. Οσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments