Ελλάδα

Δολοφονία στην Τούμπα: «Εκπυρσοκρότησε το όπλο» λέει ο δράστης

Δολοφονία στην Τούμπα: «Εκπυρσοκρότησε το όπλο» λέει ο δράστης
Δολοφονία στην Τούμπα: Τι ισχυρίζεται ο 27χρονος Αλβανός για τη δολοφονία στο κατάστημα ψιλικών.

Στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί Τρίτης (9/11) ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στο κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Αντώνη Μπιδέρη, ο 27χρονος ισχυρίζεται πως κατά την αιματηρή ληστεία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ δηλώνει σοκαρισμένος και πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 44χρονο.

Παράλληλα, ο ισχυρισμός του φερόμενου δράστη είναι πως κατά την πάλη με τον 44χρονο εκπυρσοκρότησε το όπλο, ενώ ο δικηγόρος του αναφέρει πως «το μόνο που ήθελε ήταν να αφαιρέσει χρήματα», αλλά και πως γνώριζαν το μαγαζί, αυτός και ο συνεργός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του typosthes, ο 27χρονος πήρε 350 ευρώ από τον 44χρονο εργαζόμενο και όπως ισχυρίζεται ο φερόμενος συνεργός του, το είπε πως υπήρχαν κι άλλα χρήματα στο κατάστημα και όταν τα ζήτησε από τον εργαζόμενο ακολούθησε η συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του 44χρονου.

Ο 27χρονος πήρε 48ωρη προθεσμία για την Πέμπτη το μεσημέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments