Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Το πρόβλημα υγείας που την ανησύχησε

Ελένη Μενεγάκη: Το πρόβλημα υγείας που την ανησύχησε
Ελένη Μενεγάκη: Το πρόβλημα υγείας που την ανησύχησε και πήγε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο ύστερα από εισήγηση των δικών της.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο, με έντονο πονοκέφαλο. Η παρουσιάστρια του MEGA, είχε παραπονεθεί πρόσφατα για έντονο πονοκέφαλο στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» που παρουσιάζει καθημερινά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της μεσημεριανής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να περάσει το γεγονός στον κόσμο με χιούμορ ζητώντας να την ξεματιάσουν, ενώ έβαλε και ένα μπουκάλι κρύο νερό για να συνέλθει. Ελένη Μενεγάκη

Οι πονοκέφαλοι είναι αποτέλεσμα στρες

Αν και αρχικά η ίδια δεν ήθελε να δώσει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός κυρίως για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, τελικά πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός της ζήτησε να κάνει κάποιες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία των πονοκεφάλων.

Τα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν βγει, αλλά δεδομένου ότι οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάσταση της υγείας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ καλή, μάλλον οι πονοκέφαλοι είναι αποτέλεσμα στρες.

Ελένη Μενεγάκη

Χθες (8/11) στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη έκανε δημόσια αναφορά στα παιδιά της

Σχολιάζοντας το βίντεο με τον Σάββα Πούμπουρα και τη μητέρα του, Αναστασία, που πήγαν για scuba diving αποκάλυψε μια δική της θαλάσσια εμπειρία σχετική με τις βουτιές με τα παιδιά της όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία.

Η Ελένη Μενεγάκη έκπληκτη τόνισε: “Εγώ; Εγώ δε σου είχα πει ότι κυνηγούσα τα παιδιά όταν τα έβλεπα μικρότερα να ανεβαίνουν στο βράχο όλο και πιο ψηλά και ήμουν από κάτω και φώναζα ‘Κατέβα βρε, βρε θα μείνω στον τόπο, κατέβα’ και δεν κατέβαιναν και το έκαναν εναλλάξ όλα. Στον τόπο δεν έμεινα τελικά . Το κατάφερα. […] Θα μείνω και που το συζητάμε. Δεν μπορώ να το σκέφτομαι”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments