Lifestyle

Μέγκαν Φοξ: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε

Μέγκαν Φοξ: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε
Μέγκαν Φοξ: Στο πλαίσιο της επίσκεψής της βρέθηκε και στη Σαντορίνη.

Στην Σαντορίνη βρέθηκε η Μέγκαν Φοξ, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Machine Gun Kelly, όπως αποκαλύπτει πρόσφατη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που εμφανίστηκαν μαζί και στα βραβεία MTV φωτογραφήθηκε με τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη.

Μέγκαν Φοξ
Όπως αναγράφεται πάνω στο στιγμιότυπο, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο αθλητής, συνάντησε την Μέγκαν Φοξ και τον Machine Gun Kelly στην Σαντορίνη. Η ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «The Expendables 4» του Σιλβέστερ Σταλόνε, που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη και φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο διάσημος τραγουδιστής.

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι συνδύασε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με ένα ταξίδι αναψυχής σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων των Αναλώσιμων, στην χώρα μας αυτές τις ημέρες βρίσκονται και άλλα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent. Από σήμερα έως και δύο εβδομάδες στη χώρα μας θα έρχονται τα αστέρια του Χόλιγουντ στην Θεσσαλονίκη καθώς τα γυρίσματα της ταινίας Expendables 4 φέρνουν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς παγκοσμίως.

Από σήμερα λοιπόν, ο πρωταγωνιστής ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ,ο ‘Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, θα γυρίζουν σκηνές για τη νέα ταινία στη Θεσσαλονίκη. Τα γυρίσματα  θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωση τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.

Μέγκαν Φοξ

O ίδιος ο δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Συλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος γιατί θέλει να απολαύσει την οικογένεια του, με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh, ενώ στις προηγούμενες ταινίες «The Expendables» έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει οι ‘Αρνολντ Σβάρτσενεγκερ, Τζέτ Λι, Μπρούς Γουίλις, Τέρι Κρου, Ζαν Κλόντ Βαν Νταμ, Χάρισον Φόρντ, Γουέσλι Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Μίκι Ρούρκ, Μελ Γκίπσον, Τσάκ Νόρις, Ντόλφ Λούντγκρεν αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες ταινιών δράσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments