Οικονομία

Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε η ανάρτηση του – Δείτε ποια περιοχή αφορά

Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε η ανάρτηση του – Δείτε ποια περιοχή αφορά
Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε η ανάρτηση του κτηματολογίου σε περιοχές του δήμου Αιγιαλείας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση έχει διάρκεια δύο μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού και τέσσερις για όσους διαμένουν στο εξωτερικό.

Ξεκίνησε η ανάρτηση του κτηματολογίου σε περιοχές του δήμου Αιγιαλείας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση έχει διάρκεια δύο μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού και τέσσερις για όσους διαμένουν στο εξωτερικό.

Τι αναφέρει το κτηματολόγιο

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο ενημερώνει όσες και όσους είναι κάτοχοι ακίνητης ιδιοκτησίας στους Προκαποδιστριακούς Δήμους Αιγίου, Ερινεού (πρώην κοινότητες Ζήριας, Νέου Ερινεού, Καμάρων) και τις Προκαποδιστριακές Κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Βαλιμιτίκων, Δημητροπούλου, Διγελιωτίκων, Κουλούρας, Λόγγου, Ροδοδάφνης, Σελιανιτίκων, Σελινούντος, Τέμενης του Καλλικρατικού Δήμου Αιγιαλείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πως στις 8 Νοεμβρίου 2021 ξεκίνησε η Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων.

Οι ιδιοκτήτες, αφού επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, μπορούν να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ή να διορθώσουν την καταγραφή της ιδιοκτησίας τους, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία. ΑΚΙΝΗΤΑ

Ποιες οι περιοχές υπό ανάρτηση

Περιοχές υπό ανάρτηση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΪΑΣ

•ΠΡΟΚΑΠΟΔΟΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ: ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΝΕΟΥ •ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ): ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΓΕΛΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ΛΟΓΓΟΥ, ΡΟΔΟΦΑΦΝΗΣ, ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ, ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΟΣ, ΤΕΜΕΝΗΣ

Διεύθυνση Γραφείου Κτηματογράφησης Μητροπόλεως 21, Τ.Κ. 25100, Αίγιο τηλ. 26910 26058, e-mail: [email protected]

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 έως 16:00 και κάθε Τετάρτη 08:00 έως 20:00

Γενικές Πληροφορίες: Τηλ 210 6505600 – www.ktimatologio.gr Καθημερινές 8:30 – 15:30

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments