Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Δημιούργησαν προφίλ με το όνομα Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Δημιούργησαν προφίλ με το όνομα Έφη Κακαράντζουλα
Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζουν κάποιοι να προκαλούν φτιάχνοντας προφίλ της Έφης Κακαράντζουλα στα Social Media.

Αν και πλέον η επίθεση με βιτριόλι ως δικαστική υπόθεση έχει τελειώσει, αυτό φαίνεται να μην εμποδίζει μερικούς να κάνουν προφίλ στα social media με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο έχει επιβάλλει στην κατηγορούμενη για το έγκλημα κατά της ζωής της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Παρόλ αυτά κάποιοι έκαναν προφίλ στο Instagram στην Έφη με αποτέλεσμα η Ιωάννα Παλιοσπύρου να γράψει σε story της «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», δημοσιεύοντας φωτογραφία από το ψεύτικο αυτό προφίλ.

Η ανάρτηση της Ιωάννας

Ειδικότερα, η Ιωάννα έχει κάνει repost μίας ανάρτησης μίας φίλης της, η οποία εντόπισε το προφίλ της Κακαράντζουλα η οποία καταδικάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι.

«Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ» αναφέρεται στην ανάρτηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να κάνει repost, γράφοντας: «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος;».

Δείτε την εικόνα:

Η ποινή στην Έφη Κακαράντζουλα

Την επιβολή ποινής 15 ετών στην 36χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι, πρότεινε νωρίτερα ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, η οποία είναι η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή ενώ για το αδίκημα της απείθειας πρότεινε ποινή έξι μηνών. Όπως έγινε γνωστό λίγα λεπτά αργότερα, το δικαστήριο όντως, επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ακόμα 6 μήνες για το πλημμέλημα της απείθειας.

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα να μην αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου στην καταδικασθείσα. Ο εισαγγελέας της έδρας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, είχε ζητήσει από το δικαστήριο να μην αναγνωρίσει στην κατηγορούμενη το συγκεκριμένο ελαφρυντικό επισημαίνοντας πως η σύννομη ζωή δεν ταυτίζεται με το λευκό ποινικό μητρώο αλλά με τον ουσιαστικό σεβασμό στα προστατευόμενα από το κράτος έννομα αγαθά, ώστε το έγκλημα που έχει τελέσει να είναι η μοναδική παραφωνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments