Ελλάδα

Νότια Προάστια: Δύο τραυματίες και έξι συλλήψεις έπειτα από άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων

Νότια Προάστια: Δύο τραυματίες και έξι συλλήψεις έπειτα από άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων
Νότια Προάστια: Οι ανήλικοι μαθητές, χτύπησαν ο ένας τον άλλο με καδρόνια και λοστούς, στο Ελληνικό και στη Γλυφάδα.

Νέο αιματηρό επεισόδιο με καινούργια συμμορία ανηλίκων αυτή τη φορά στα νότια προάστια. Δύο ομάδες ανηλίκων, σύμφωνα με την Αστυνομία από το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, συνεπλάκησαν με καδρόνια και λοστούς με αποτέλεσμα, δύο ανήλικοι να μεταφερθούν στο Ασκληπιείο Βούλας και έξι άτομα να συλληφθούν αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες.

Καθημερινό φαινόμενο είναι υποθέσεις με την παραβατικότητα μαθητών σε σχολεία και πλατείες σε όλη την Ελλάδα, με με την Αστυνομία να σχηματίζει διαρκώς καινούργιες δικογραφίες με συμμορίες ανηλίκων. Μέρα με τη μέρα οδηγούνται σε παραβατικότητα νέα παιδιά από διαφορετικές περιοχές.

Νότια Προάστια: Το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 13:30 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελληνικό

Στο σημείο είχαν δώσει ραντεβού, πιθανότατα μέσω social media, δύο συμμορίες ανηλίκων από τις περιοχές Τερψιθέα Γλυφάδας και Σούρμενων Ελληνικού για να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο. Η κάθε ομάδα απαρτιζόταν από περίπου 20 άτομα ηλικίας 14-17 ετών και χωρίς να χάσουν χρόνο άρχισαν να «παλεύουν» με καδρόνια και λοστούς. Νότια Προάστια

Αποτέλεσμα αυτής της άγριας συμπλοκής δύο ανήλικοι να διακομισθούν αιμόφυρτοι στο Ασκληπιείο Βούλας ενώ από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο μετά από κλήσεις κατοίκων της περιοχής συνελήφθησαν έξι άτομα και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ελληνικού.

Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στη Πάτρα με δέκα προσαγωγές και δυο τραυματίες

Στην Πάτρα χθες το απόγευμα σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό καθώς και η προσαγωγή 10 ατόμων από αστυνομικούς του τμήματος. Το βίαιο επεισόδιο έγινε επί της Ακτής Δυμαίων στη Πάτρα. Οι δύο από τους δέκα είναι τραυματίες και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Πρόκειται για αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν, που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις παλιού εργοστασίου και στην γύρω περιοχή.

Οι τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου, έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Ως δράστες της επίθεσης, οι τραυματίες υπέδειξαν στις διωκτικές αρχές ομοεθνείς τους, οι οποίοι μέχρι αργά το βράδυ αναζητούνταν για να συλληφθούν. Τα αίτια της επίθεσης σχετίζονται με την επικράτηση των ομάδων που εμπλέκονται στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών στο λιμάνι και για το ποιες έχουν τον έλεγχο εντός και εκτός της λιμενικής ζώνης.

Νότια Προάστια
Υπενθυμίζεται ότι χθες νεαροί Αφγανοί, φέροντας ο ένας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον γλουτό και ο δεύτερος από όπλο στο πόδι, πιάστηκαν από τους αστυνομικούς έξω από τον χώρο των παλαιών Σφαγείων, όπου είχαν μεταφερθεί από ομοεθνείς τους, και διεκομίσθησαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με άνδρες της Ασφάλειας, να εντοπίζουν και να συλλέγουν στον τόπο του συμβάντος δύο κάλυκες από πιστόλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments