Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από την Κυριακή

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από την Κυριακή
Σάκης Αρναούτογλου: Ο μετεωρολόγος κατά την διάρκεια του Δελτίου ανέφερε πως έρχεται μία νεφική μάζα που θα φέρει βροχές την Κυριακή.

Ο Σάκης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της πρόγνωσης του καιρού τόνισε πως έρχονται βροχές από την Κυριακή. Σε ότι αφορά το επόμενο 24ωρο ανέφερε ότι θα υπάρξουν δυνατοί άνεμοι κυρίως στην ανατολική Ελλάδα, στην περιοχή του Αιγαίου και μικρή πιθανότητα βροχών.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις, πιο πυκνές το πρωί σε Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο. Χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι δυνατοί βοριάδες που θα αγγίζουν τα 6-7 Μποφόρ και στον νότιο Ευβοϊκό πρόσκαιρα οι ριπές τους να φτάσουν τα 8 και 9 Μποφόρ.

Ο καιρός της Πέμπτης

Το πρωί της Πέμπτης η θερμοκρασία στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας θα πέσει κάτω από το 0 ενώ στους 2 βαθμούς Κελσίου θα είναι ο υδράργυρος στα ορεινά της Στερεάς και της Ηπείρου, στους 3 βαθμούς στα ορεινά της Πελοποννήσου, σε Θράκη και Μακεδονία και στους 4 σε Ήπειρο και Θεσσαλία. Στην Αττική το πρωί η θερμοκρασία θα είναι στους 8 βαθμούς Κελσίου.

Το απόγευμα η αίσθηση του κρύου θα είναι μεγαλύτερη όπου πνέουν ισχυροί βοριάδες, με τη θερμοκρασία να είναι γενικά χαμηλότερη στα ορεινά και στα βόρεια. Στην Αττική θα εκδηλωθούν συννεφιές, θα πνέουν βοριάδες και η θερμοκρασία στους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου το απόγευμα.

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου

Την Παρασκευή μαλακώνει ο καιρός και οι συννεφιές θα είναι ολοένα και λιγότερες ενώ από το απόγευμα του Σαββάτου τα σύννεφα θα πυκνώσουν προς τα δυτικά και ίσως αφήσουν κάποιες τοπικές βροχές.

Την Κυριακή, μία νεφική μάζα από τη νοτιοδυτική Ευρώπη θα φτάσει στη χώρα και μέχρι το απόγευμα και το βράδυ ίσως δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες στα περισσότερα δυτικά τμήματα της χώρας, ίσως και σε ανατολική Πελοπόννησο και Στερεά.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments