Διεθνή

Σαρλίν του Μονακό: Επέστρεψε στο πριγκιπάτο μετά από 7 μήνες απουσίας

Σαρλίν του Μονακό: Επέστρεψε στο πριγκιπάτο μετά από 7 μήνες απουσίας
Σαρλίν του Μονακό: Μετά από επτά μήνες απουσίας και ενώ αρκετοί πίστευαν ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν θα έμενε για πάντα στη Ν. Αφρική, εκείνη επέστρεψε σήμερα το πρωί στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Σύμφωνα με το People η 43χρονη πριγκίπισσα ταξίδεψε τη νύχτα, με ιδιωτικό τζετ από το Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής στο Μονακό. Η πτήση της προσγειώθηκε στις 8:30 στη Νίκαια. Κατέβηκε από το αεροπλάνο ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μάσκα. Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα δίδυμα παιδιά τους Ζακ και Γκαμπριέλα με ένα μπουκέτο λουλούδια. Επιβιβάστηκαν όλοι μαζί σε ελικόπτερο και επέστρεψαν στο Μονακό.

Σαρλίν του Μονακό: Τι είχε συμβεί

Η Σαρλίν βρέθηκε στις αρχές Μαϊου στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική για ολιγοήμερη επίσκεψη, όμως, η επίσημη εκδοχή είναι ότι μια λοίμωξη και μια σειρά επεμβάσεων στις οποίες αναγκάστηκε να υποβληθεί την κράτησαν τελικά στη χώρα από την οποία κατάγεται για επτά μήνες.

Όπως είναι λογικό, οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο από τον Αλβέρτο φούντωσαν, παρά τις διαψεύσεις του πρίγκιπα. Αντικείμενο μάλλον αρνητικού σχολιασμού έγιναν και οι φωτογραφίες του ζευγαριού που κυκλοφόρησαν από την τελευταία επίσκεψη του Αλβέρτου με τα δίδυμα στην Αφρική για να συναντήσουν την μητέρα τους.

Σαρλίν του Μονακό: Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι

Το παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε αυτές, βλέπουμε τη Σαρλίν, τα δίδυμα και τον Αλβέρτο στο προαύλιο του παλατιού.

“Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου νωρίς το πρωί, ο πρίγκιπας της HSH Αλβέρτος Β΄, συνοδευόμενος από την πριγκίπισσα Στεφανί καθώς και τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα υποδέχθηκαν την πριγκίπισσα Σαρλίν στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση.”

princess charlene

Αν και καταβεβλημένη, η Σαρλίν ήταν στιλάτη όπως συνηθίζει, φορώντας ένα μπεζ πλεκτό φόρεμα και ένα παλτό, το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες μπότες και δερμάτινη τσάντα.

princess charlene
princess charlene

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments