Lifestyle

House of Gucci: Εντυπωσίασε η Lady Gaga με το φόρεμα της

House of Gucci: Εντυπωσίασε η Lady Gaga με το φόρεμα της
House of Gucci: Την Τρίτη έγινε η πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Lady Gaga και φυσικά έκλεψε την παράσταση.

To House of Gucci πρόκειται στις 25 Νοεμβρίου να βρίσκεται και στην Ελλάδα στους κινηματογράφους. Την Τρίτη το βράδυ η ταινία έκανε πρεμιέρα με πρωταγωνιστές τους: Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek και Jared Leto.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Ridley Scott και παρουσιάζει τον γάμο της Patrizia Reggiani (Lady Gaga) με τον Maurizio Gucci (Adam Driver) και όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν της δολοφονίας του έξω από τα γραφεία του ιταλικού οίκου στο Μιλάνο.

Έκλεψε την παράσταση η Lady Gaga

Φυσικά τα βλέμματα όλων τράβηξε η Lady Gaga, η οποία επέλεξε για την περίσταση μια αέρινη δημιουργία σε βιολετί απόχρωση που ο ιταλικός οίκος είχε πρόσφατα παρουσιάσει στην επίδειξη μόδας «Love Parade» στο Λος Άντζελες.

Η Gaga φωτογραφήθηκε να ανεμίζει το σύνολο της καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί, πριν ποζάρει για μερικές φωτογραφίες με κάποιους ηθοποιούς από το καστ της ταινίας, την Σάλμα Χάγιεκ, τον Άνταμ Ντράιβερ και τον Τζάρεντ Λέτο.

Στο House Of Gucci», η Gaga υποδύεται την Πατρίτσια Ρεγκιάνι, γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, που δολοφόνησε τον σύζυγό της γνωστό κεφάλαιο της δυναστείας της μόδας, Μαουρίτσιο Γκούτσι, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την Ιταλία. Η τραγουδίστρια του Poker Face αποκάλυψε πρόσφατα ότι πέρασε εννέα μήνες μιλώντας με ιταλική προφορά τόσο εντός όσο και εκτός κάμερας για να μπει μέσα στο χαρακτήρα, επειδή ήθελε να φαίνεται αληθινό.

“Γίνομαι ρομαντική όταν πρόκειται για τέχνη”

Αναφερόμενη σε αναφορές ότι «είχε ψυχολογικές δυσκολίες» εξαιτίας του ότι ζούσε συνεχώς μέσα στον χαρακτήρα της, λέει στο πρακτορείο ειδήσεων PA: «Πραγματικά αισθάνομαι ότι κατά κάποιο τρόπο η διαδικασία με έχει αγγίξει βαθιά. Αλλά δεν μου αρέσει να λέω ψέματα ή υπερβολές για τη δουλειά μου, οπότε αυτό που θα πω είναι μόνο αυτό.

«Γίνομαι ρομαντική όταν πρόκειται για τέχνη. Είχα μια ρομαντική σχέση με τον χαρακτήρα της Πατρίτσια, είχα μια ρομαντική σχέση με το σενάριο και βυθίστηκα ολοκληρωτικά σε αυτόν τον κόσμο γιατί αυτή και εγώ δεν μοιάζουμε καθόλου.

Ένα άτομο που θέλει να ξεπεράσει οικονομικά την υπόλοιπη κοινωνία είναι κάποιος με το οποίο δεν ταυτίζομαι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments