Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλοι ξέρουν τι συνέβη με την Βίκυ Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλοι ξέρουν τι συνέβη με την Βίκυ Καγιά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το γνωστό μοντέλο ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το τι συνέβη ακριβώς με την Βίκυ Καγιά.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το metoo, αλλά και για το τι συνέβη με την Βίκυ Καγιά κατά την αποχώρηση της από την θέση του κριτή στο GNTM.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM και εννοείται ότι θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω».

Για την Βίκυ Καγιά

«Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ότι καλύτερο μπορώ. Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία… Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο… Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι είπε για τον Snik

Για τη σχέση της με τον Snik μετά τον χωρισμό τους ανέφερε πως: «Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξεκινάει κάτι με πολλή αγάπη, γιατί να μην τελειώσει με αγάπη; Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα “θέλω” σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη φεύγει. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν τελειώνει πάντα, επειδή έγινε κάτι κακό ή με τσακωμό, μπορεί να τελείωσε, γιατί μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Τι ανέφερε για τα κιλά της

Τέλος, για τα όσα έχουν γραφτεί σχετικά με τα κιλά της εξήγησε: «Είμαι απόλυτα υγιής. Με γνωρίσατε σε μία διαφορετική συνθήκη από την πραγματικότητα. Ήμουν πάντα αδύνατη, αυτό είναι το σκαρί μου. Δεν ήμουν καλά και έλεγαν ότι είμαι έγκυος, γιατί είχα κιλά παραπάνω. τώρα επανήλθα στα κιλά μου».

Τι είπε για το Metoo

Σχετικά με το metoo η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε αν έχει βιώσει κάτι παρόμοιο ανέφερε “Δεν έχω βιώσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά.” Και συνέχισε λέγοντας “Όταν έχεις μεγαλώσει χωρίς τέτοιες συμπεριφορές και ακούς ξαφνικά όλες αυτές τις περιπτώσεις σε πιάνει ένας πόνος, μία συμπόνια.”

Ακόμη, ανέφερε “Αισθάνθηκα τόσο λίγη, τόσο μικρή, τόσο άσχημα. Πραγματικά δεν το αντέχω.” Συμπλήρωσε δε ότι “Πιστεύω πως όλα γίνονται για το φαίνεσθαι. Περιμένουν όλοι να κάνουν κακό σε κάποιον άλλον. Δεν πρέπει να γίνεις το ίδιο. Στο λάθος δίνεις αγάπη.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments