Ελλάδα

Άρτα: Για 13η φορά συνελήφθη η μητέρα ανήλικων κλεφτών

Άρτα: Για 13η φορά συνελήφθη η μητέρα ανήλικων κλεφτών
Άρτα: Έλληνίδα μάνα κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκων για 13η φορά, τα τρία παιδιά ηλικίας 9 έως και 13 έχουν ριμάξει τα ταμεία των καταστημάτων.

Στην Άρτα μία μητέρα κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκων για 13η φορά. Τα τρία παιδιά ηλικίας 9 έως και 13 έχουν ρημάξει τα ταμεία των καταστημάτων.

Νωρίτερα ένα 10χρονο από τα τρία παιδιά της είχε προσπαθήσει να κλέψει χρήματα από το ταμείο ενός καταστήματος, ενώ λίγο αργότερα έκλεψε το τσαντάκι ενός άνδρα με 85 ευρώ εν ώρα της εργασίας του. Το 10χρονο παιδί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ασφάλειας και προσήχθη στο τμήμα, όπου βρέθηκαν πάνω του 60 ευρώ του θύματος. Η αστυνομία φρόντισε να γυρίσει τα χρήματα από την ληστεία πίσω στο θύμα. Η μητέρα του ανήλικου κακοποιού συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, που πρέπει να δώσει τις εξηγήσεις της.
Άρτα

Επάγγελμα τους έχει γίνει να διαπράττουν κλοπές

Δυστυχώς, τα ανήλικα παιδιά της έχουν κάνει… επάγγελμα τις κλοπές, είτε ομαδικά είτε το καθένα ξεχωριστά. Στις 5 Σεπτεμβρίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο από αυτά, καθώς εξακριβώθηκε ότι από τις 19 ως τις 30 Απριλίου ο ένας από τους δύο ανήλικους λήστεψε  τέσσερις φορές προϊόντα από το ίδιο περίπτερο στην Άρτα, ενώ σε μία κλοπή συμμετείχε και ο αδελφός του.

Στις 31 Μαΐου, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των πιτσιρικάδων μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου, μέσα από το οποίο έκλεψαν 100 ευρώ, ενώ πέντε ημέρες πριν ένα από τα μικρά αγόρια λήστεψε από ένα γραφείο έναν φορητό υπολογιστή και μετρητά ύψους 1.000 ευρώ. Τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί ένας αδελφός του, γιατί έκλεψε από τα γραφεία συλλόγου ένα πορτοφόλι, μέσα στο οποίο υπήρχαν 400 ευρώ. Άρτα

Ένω χθες εξαρθρώθηκε άλλη μια ,εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων στους Θρακομακεδόνες

Στους Θρακομακεδόνες εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 5-11-2021 στους Θρακομακεδόνες, οι αστυνομικοί της αφάλειας ύστερα από έρευνα συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 33 και 41 ετών, μέλη της οργάνωσης. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και ακόμη ένα τρίτο μέλος της οργάνωσης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα:

  • δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης
  • διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
  • πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments