Lifestyle

Άννα Παυλίδου: Και με τη βούλα η πιο ωραία στην Ελλάδα

Άννα Παυλίδου: Και με τη βούλα η πιο ωραία στην Ελλάδα
Άννα Παυλίδου: Πριν από μερικές εβδομάδες στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2021 και είναι λογικό.

Η Άννα Παυλίδου είναι επισήμως η πιο ωραία στην Ελλάδα, αφού στέφθηκε Μις Ελλάς 2021 και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος» σε περίπου ένα μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Pavlidou (@anna.pavlidou)

Τη λαμπερή βραδιά των καλλιστείων στις 3 Νοεμβρίου παρουσίασε η Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ μια από τους κριτές ήταν η πρώην εστεμμένη, Μαντώ Γαστεράτoυ, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Mega Καλημερά”: «Τα καλλιστεία δεν θέλουμε να σβήσουν, μέσα από αυτά άνοιξαν πόρτες στη δουλειά».

Άννα Παυλίδου: Επιχειρηματίας ετών 22!

Αν και μόλις 22 ετών, η Άννα Παυλίδου φαίνεται πως ήξερε πολύ καλά τι θέλει να κάνει και μάλιστα ήδη είναι επιχειρηματίας αφού είναι ιδιοκτήτρια gastrobar στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης απ’ όπου και κατάγεται αλλά και ενός vegeterian fast food με το αγαπημένο street food της ανατολής, το φαλάφελ, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Η Άννα Παυλίδου όμως είναι και πολύ ερωτευμένη με τον Γιώργο, έναν νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος δείχνει να είναι το άλλο της μισό. Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και μάλιστα η Ελληνίδα καλλονή έχει γεμίσει την προσωπική της σελίδα στο Instagram με φωτογραφίες τους από τα διάφορα ταξίδια τους. Από τους αγαπημένους τους προορισμούς μάλιστα φαίνεται πως είναι το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι ενώ στην Ελλάδα λατρεύουν τις εξορμήσεις τους στη Σαντορίνη.

«Θεωρώ ότι είναι μια νέα εποχή για τον μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς» δήλωσε η Γκαλένα Βελίκοβα στις τηλεοπτικές κάμερες. Η χορογράφος που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars ανέλαβε την Τετάρτη που μας πέρασε να παρουσιάσει τα Καλλιστεία 2021 – μία διοργάνωση που έχει ζήσει παλιότερα μεγαλεία και φιλοδοξεί να επαναλάβει τα όσα πέτυχε στις χρυσές εποχές.

Άλλωστε, κάποτε η Ειρήνη Σκλήβα ξεκίνησε από τα ελληνικά Καλλιστεία για να στεφθεί Παγκόσμια Βασίλισσα της Ομορφιάς στην Ινδία το 1996. Μια διαδρομή, δηλαδή, που ονειρεύεται να ακολουθήσει και η φετινή Στας Ελλάς, Άννα Παυλίδου.

Η 22χρονη Θεσσαλονικιά θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Κόσμος στο διεθνή διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες.

Ποιες ήταν οι άλλες δύο εστεμμένες της βραδιάς; Η Κατερίνα Πασσαλάρη, 23 ετών από την Κρήτη, στέφθηκε Μις Ελλάς ενώ η μόλις 16 χρονών Αγγελική Ζούντσα, επίσης από τη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε Μις Γιανγκ.

Ας αφήσουμε όμως στην άκρη τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, και ας ρίξουμε μια ματιά στο Instagram της εκρηκτικής νέας Σταρ Ελλάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments