Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τους δυο γιους της στο κέντο της Αθήνας

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τους δυο γιους της στο κέντο της Αθήνας
Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τους δυο γιους της στο κέντο της Αθήνας φορώντας ένα τζιν παντελόνι, sneakers και ένα φούτερ σε ουδέτερη απόχρωση.

H παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Τζένη Μπαλατσινού βγήκε μια οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά μόνο με τους δυο γιους της, τoν 14χρονο Μάξιμο Κωστόπουλο από τον πρώτο της γάμο και τον μικρό Παναγιώτη που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Κικίλια.

Με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει δύο ακόμα παιδιά, την Αλεξάνδρα και την Αμαλία Κωστοπούλου. Σύνολο τέσσερα παιδιά

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε για τη βόλτα της ένα casual στυλ φορώντας ένα τζιν παντελόνι, sneakers και ένα φούτερ σε ουδέτερη απόχρωση, που είδαμε στις πασαρέλες φέτος τον χειμώνα. Την ίδια στιγμή που επιστρέφουμε στο πιο εντυπωσιακό ντύσιμο, αφήνοντας πίσω την άνεση και τις φόρμες μια συνήθεια που μας άφησε η περίοδος του  lockdown των δύο προηγούμενων σεζόν. Η Τζένη επέλεξε την άνετα ρούχα σε μια καθημερινή μέρα της εβδομάδας για τα ψώνια της.
Τζένη Μπαλατσινού

 Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκε με την Τζένη Μπαλατσινού στις 16 Ιουνίου 2019 στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον λόφο του Λυκαβηττού

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο , με μόλις 100 καλεσμένους, πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους.

Με λίγους καλεσμένους και με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Πάτμου τον περασμένο Ιούλιο, βάφτισαν το μωρό τους ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού

Νονοί του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου (όπως αποφάσισε να ονομάσει τον γιο του το ζευγάρι) ήταν ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου.O λόγος για τον οποίο δεν επιθυμούσαν να παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή είναι ότι έιχαν επιλέξει να την βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικότητα.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments